Boorhamers

Boorhamer nodig voor je klus? Bekijk dan hier het assortiment met boorhamers. Boorhamers zijn geschikt om door hard beton of harde steensoorten te boren. Bij Toolstation verkopen we boorhamers met uiteenlopende specificaties. De keuze voor een bepaalde boorhamer is onder andere afhankelijk van het materiaal waar je in wilt gaan boren.

Bekijk boorhamers van Bosch, DeWALT en andere merkenBij Toolstation kun je kiezen tussen een Bosch professional boorhamer, Makita boorhamer, Bosch boorhamer, een boorhamer van DeWALT of een boorhamer van Einhell. Allemaal professionele merken, waardoor je erop kunt rekenen dat je hoe dan ook een boorhamer koopt van een goede kwaliteit. 

Je kunt je keuze voor een bepaald merk bijvoorbeeld laten afhangen van andere apparaten die je al hebt van hetzelfde merk. Vaak kun je dan de accu en lader van die apparaten ook voor de boorhamer gebruiken.

Accuboorhamers en andere soorten boorhamersHet assortiment bestaat uit boorhamers met of zonder een bijgeleverde accu. Let daar dus goed op als je een boorhamer gaat kopen. Dit gereedschap werkt op samengeperste lucht. 

Kies uit de volgende voltages:

• 10,8V

• 12V

• 18V

Hoe hoger het voltage, hoe krachtiger de boorhamer is. In ons assortiment vind je ook combi boorhamers. Kies voor een combi boorhamer als je naast het boren van gaten ook breekwerkzaamheden wilt uitvoeren.

Alleen van plan om te gaan breken? Kijk dan eens bij het assortiment met breekhamers

Ga niet met je boorhamer in hout of metaal boren, want daar zijn boorhamers te krachtig voor. Kies in dat geval voor een boormachine. Als je liever geen boorhamer wilt die werkt met elektriciteit, overweeg dan om een pneumatische boorhamer aan te schaffen.

Boorhamer kopen bij ToolstationBij Toolstation vind je voor elke klus het geschikte gereedschap. Zoveel mogelijk tijd overhouden om te klussen? Laat je bestelling dan vanaf € 20 gratis thuisbezorgen. 

Een andere optie is Click & Collect. Je haalt je nieuwe accuboorhamer dan al heel snel op na het plaatsen van je bestelling in een Toolstation vestiging naar keuze.
Sorteren