Boormachines

Een boormachine kan eigenlijk niet ontbreken in je gereedschapskist. Je maakt met dit apparaat gaten in verschillende soorten materialen, zoals steen, beton, metaal en hout. Maar ook andere klussen zoals breken, schuren en mengen komt een boormachine goed van pas.  Bij Toolstation verkopen we verschillende soorten boormachines. Denk aan schroefboormachines, kolomboormachines en klopboormachines

Makita boormachines en andere professionele merken bij Toolstation

Het aanbod bij Toolstation bestaat uit allerlei boormachines van professionele merken. Denk aan een Makita boormachine, Bosch boormachine of een DeWALT boormachine. Of kies tussen een accuboormachine of boormachines zonder accu. Het voordeel van een accu is dat je meer bewegingsvrijheid hebt.  De keuze die je maakt, is ook nog afhankelijk van andere factoren, zoals het voltage van het apparaat en de andere apparaten die je al hebt van hetzelfde merk. Vaak wordt er gekozen voor verschillende apparaten van hetzelfde merk, zodat je maar één keer een accu hoeft aan te schaffen.  Als je ook boortjes of extra accu's nodig hebt, kijk dan of een boormachine set wat voor je is.

Vind de perfecte boormachine voor jouw klussen bij Toolstation

Voor elke boorklus is er een geschikte boormachine te vinden bij Toolstation. Met een schroefboormachine boor je gaten in metaal, hout of zacht steen. Een klopboormachine is krachtiger dan een schroefboormachine. Deze gebruik je meestal als je met een gewone boormachine niet door het materiaal heen komt.  Als je in beton wilt boren, dan is een boorhamer een slimmer alternatief.  Gebruik een kolomboormachine als je heel nauwkeurig wilt werken. Dit apparaat gebruik je alleen als het mogelijk is om je materiaal naar de kolomboormachine toe te brengen.  Een kolomboormachine komt goed van pas als je meerdere gaten achter elkaar wilt boren die dezelfde afmeting en diepte hebben. Een groot voordeel van een kolomboormachine is dat je de boordiepte tot op de millimeter kunt instellen.

Boormachine online of in de winkel kopen

Dankzij het uiteenlopende aanbod met boormachines vind je bij Toolstation altijd de boormachine die je nodig hebt. Gebruik de filter om eenvoudig boormachines te vergelijken.  Bestel de perfecte boormachine voor de klus en laat het apparaat vanaf 20 euro gratis bij je thuisbezorgen.  Liever zo snel mogelijk aan de slag? Kies dan voor Click & Collect. Je haalt je bestelling dan na 10 minuten op bij een vestiging bij jou in de buurt.