Bovenfreesmachines

Bovenfrezen gebruik je voor het maken van allerlei decoratieve afwerkingen in uiteenlopende houtsoorten. Denk bijvoorbeeld aan sponningen in een kozijn of het uitfrezen van vormen. Bij Toolstation verkopen we verschillende soorten freesmachines

De machines verschillen onder andere van elkaar als het gaat om het voltage. Ook wordt er niet bij alle bovenfreesmachines een accu meegeleverd.

Bosch bovenfrees en andere merken bij ToolstationHet assortiment van Toolstation bestaat uit allerlei bovenfrezen van diverse merken. Je kiest tussen een bovenfrees van Makita, maar ook uit een Bosch bovenfrees of bovenfrezen van Einhell, Festool of Metabo bovenfrezen. 

De bovenfrezen hebben uiteenlopende specificaties en zijn daarom verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Als je bijvoorbeeld al een klusapparaat op accu hebt van Bosch, dan kun je ervoor kiezen om een bovenfrees zonder accu van hetzelfde merk aan te schaffen. Je kunt dan waarschijnlijk de accu gebruiken van de Bosch machine die je al hebt en dat scheelt in aanschafkosten. 

Kies de beste bovenfrees voor jouw klusHoud bij het maken van je keuze voor een bepaalde bovenfrees ook rekening met de klussen die je van plan bent uit te voeren. Als je gaat werken met een bovenfrees heb je namelijk de juiste frezen nodig. 

Er bestaan verschillende soorten frezen voor een bovenfrees, zoals een:

•  sponningfrees

•  kopieerfrees

•  zwaluwstaartfrees

•  v-groef frees

•  vingerfrees

Overweeg ook of een bijgeleverde parallelgeleider of een cirkelgeleider goed van pas komt tijdens het uitvoeren van je klus. Met een parallelgeleider frees je kaarsrecht, terwijl een cirkelgeleider je helpt met het maken van perfecte cirkels. 

Voor het bewerken van uitstekende vlakken kun je beter kijken of kantelfreesmachines wat voor je zijn. Dat is een bovenfrees met een speciale freesvoet. Gebruik voor het maken van blinde houtverbindingen lamellenfreesmachines

Bovenfrees kopen bij ToolstationBehalve de juiste bovenfrees zijn ook alle andere benodigdheden voor je klus te koop bij Toolstation. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel met Click & Collect. Haal je bovenfrees dan al snel na het plaatsen van je bestelling op bij een Toolstation vestiging naar keuze. 

Of laat je bovenfrees of andere klusspullen thuisbezorgen. Dat kan al gratis voor bestellingen vanaf €30.
Sorteren