Breekhamers

Een breekhamer is het beste gereedschap als je moet slopen. Bij Toolstation vind je breekhamers van verschillende topmerken. De breekhamers op deze pagina hebben verschillende eigenschappen. De keuze die je maakt, is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren, maar ook van het maximale bedrag dat je aan de breekhamer wilt uitgeven.

De beste breekhamer voor je klusDe beitel van de breekhamer sloopt materiaal weg, omdat de kop van de breekhamer op en neer beweegt.

Breekhamers kunnen onderling verschillen als het gaat om de slagkracht. De slagkracht wordt uitgedrukt in joules. Hoe hoger het aantal joules, hoe krachtiger het apparaat is.

Breekhamers zijn ook niet allemaal hetzelfde als je kijkt naar de trillingswaarde. Een breekhamer met een lage trillingswaarde werkt het prettigst, omdat er dan zo min mogelijk vibratie op de handgreep is.

Kies de beitel die het beste past bij je klusEr zijn diverse beitels die je op je breekhamer kunt bevestigen. De beitel die je kiest voor de breekhamer is afhankelijk van de klus die je uitvoert.

Makita breekhamer kopenBij Toolstation koop je een professionele Makita breekhamer, maar we hebben ook breekhamers van een aantal andere topmerken, zoals Bosch, Einhell of Sparky.

Als je een breekhamer gaat kopen, is het verstandig om ook te overwegen of de aanschaf van een combihamer een goed idee is. Met een combihamer voer je namelijk sloopwerkzaamheden uit en boor je gaten in verschillende harde steensoorten.

Bestel je gereedschap bij Toolstation en je ontvangt het morgen al bij je thuis of haal het na 10 minuten op in een vestiging naar keuze.
Sorteren