DeWALT

DeWalt is een van de meest bekende merken als het gaat om elektrisch gereedschap voor de bouw. Of je nu iets moet boren, zagen of schroeven, er is altijd een passend elektrisch apparaat van DeWALT dat je helpt bij de klus. Voor zowel de ervaren als startende vakman is DeWALT een geschikt merk. Bestel DeWALT gereedschap eenvoudig in onze webshop. Toolstation helpt je graag bij het vinden van het geschikte elektrische apparaat.

DeWALT gereedschap bij ToolstationHet merk DeWALT biedt veel verschillende soorten gereedschappen. Het merk is opgericht in 1924 door de uitvinder van de afkortzaag, Raymond Elmer Dewalt. Hij installeerde verschillende machines in de fabriek om de arbeidskosten te drukken. In het jaar 1992 werd het eerste draagbare elektrische gereedschap gelanceerd. Na een fusie in 2011 met het Duitse merk ELU werd het assortiment van DeWALT sterk uitgebreid. Tot op de dag van vandaag kun je voor bijna iedere klus gebruikmaken van DeWALT gereedschap.

Welke apparaten heb je nodig voor je klus?Iedere klus vraagt om ander gereedschap. Je kunt bij DeWALT terecht voor een groot assortiment aan verschillende soorten gereedschappen. Het merk staat voornamelijk bekend om zijn goede kwaliteit elektrisch gereedschap. Met name de uitgebreide accu combiset is populair en wordt door veel vaklui gebruikt. DeWALT maakt gebruik van veel elektrische body. Deze kun je vervolgens zelf voorzien van de juiste accessoires om het apparaat perfect te maken voor je klus. Zo gebruik je de elektrische apparaten voor veel verschillende projecten, zonder dat je de machine compleet hoeft te vervangen.

Met welke accuspanningen werkt DeWALT?DeWALT gereedschap bestaat uit vier spanningsvormen. Je kunt kiezen uit de spanningsvormen 10,8V, 14,4V, 18V en 18/54V. Heb je elektrisch gereedschap nodig voor een zware klus? Gebruik dan de DeWALT FlexVolt accutechnologie. Deze toepassing is geschikt voor het zware werk. De accu's gaan minder snel leeg en je kunt schakelen tussen 18 en 54V. Ben je op zoek naar een elektrisch apparaat als allrounder? Kies dan voor DeWALT 18V elektrisch gereedschap. Dit is perfect voor alledaags gebruik.

DeWALT machines kopen bij ToolstationHeb je de machine gevonden die je zocht? Bestel hem dan eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk bij je thuis aankomt. Wil je niet lang wachten op je nieuwe gereedschap? Bestel je artikel dan online en haal het op in een vestiging bij jou in de buurt. Met de Click & Collect service kun je binnen mum van tijd weer verder met je project.
Sorteren