Festool

Ben je op zoek naar Festool gereedschap voor je klus? Dan is Toolstation hét adres. Bekijk het volledige assortiment aan Festool apparaten in de webshop. Festool is een van de meest bekende merken op het gebied van elektrische machines voor de bouw. Het bedrijf is al meer dan 90 jaar actief in de bouwwereld en heeft een enorm groot assortiment opgebouwd. Voor praktisch elke klus kun je Festool gereedschap gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor Festool boormachines, decoupeerzagen, boorhamers of nog veel meer. Bestel Festool gereedschap gemakkelijk en snel in de webshop van Toolstation.

Festool gereedschap bij ToolstationFestool is in meer dan 90 jaar tijd uitgegroeid tot een bekend merk in de bouwwereld. Voor zowel de ervaren professional als de beginnende handwerker is het merk perfect. Dankzij de hoge kwaliteit en eenvoudige innovaties is de apparatuur gemakkelijk te bedienen. De elektrische apparaten van Festool gaan tientallen jaren mee en zijn om deze reden bij veel bouwers een echte favoriet. Ben jij op zoek naar een betrouwbaar merk voor al je elektrische gereedschap, dan is Festool een van de beste keuzes.

Welke apparaten heb je nodig voor je klus?Elke klus vraagt om ander gereedschap. Toolstation beschikt over een uitzonderlijk groot assortiment aan Festool gereedschap, zodat je altijd de juiste tool bij de hand hebt. Kies bijvoorbeeld voor een 18V accuboormachine van Festool. Wil je een elektrisch apparaat dat je voor meerdere klussen kunt gebruiken? Kies dan een van de vele elektrische body's van Festool. Op de body monteer je direct wat je nodig hebt en je kunt aan de slag. Ga je bijvoorbeeld schuren? Dan kun je eenvoudig gebruikmaken van verschillende opzetstukken. Naast de elektrische machines beschikt Festool ook over artikelen zoals filterzakken, geleiderails, bouwradio's, zaagbladen en nog veel meer. Bij Toolstation slaag je altijd voor alle apparaten die je nodig hebt voor je klus. Kun je een apparaat niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice.

Festool bestellen in de webshopHeb jij het elektrische apparaat gevonden dat je zocht? Dan bestel je deze eenvoudig en snel in onze webwinkel. Wil je je Festool apparatuur thuis laten bezorgen? Bestel hem dan gemakkelijk in de webshop. Wil je hem direct gaan gebruiken? Maak dan gebruik van de Click & Collect service. Je kunt dan het apparaat al na 10 minuten ophalen in een van onze vele vestigingen.
Sorteren
Festool Festool Festool SYS 18V TCL 6 DUO 2x 18V Li-ion - 4,0Ah* 58655 van Toolstation
( 1 )
Festool Festool Festool Li-ion accu BP 18V Li 5,0Ah ASI 98882 van Toolstation
€ 159,00
excl. btw € 131,40

• Capaciteit 5,0Ah • Voltage 18V

Festool Festool Festool SYS 18V TCL 6 DUO 4x 18V Li-ion - 5,0Ah* 87832 van Toolstation