Haakse Slijpers

Met elektrisch slijpgereedschap kun je uiteenlopende klussen uitvoeren. De machines hebben een ronddraaiende slijpsteen die diverse materialen kan slijpen. Bij Toolstation verkopen we verschillende soorten haakse slijpmachines. De slijpschijven op haakse slijpmachines zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen. De haakse slijpers zijn van diverse professionele merken, zoals Milwaukee, Makita en Einhell.

Verschil tussen een slijptol en haakse slijperAls je een slijpmachine wilt aanschaffen, kom je verschillende soorten machines tegen, zoals een slijptol en een haakse slijper. Met een haakse slijper slijp je verschillende materialen door. Een haakse slijper wordt ook wel een slijptol of flex genoemd. Een haakse slijper en slijptol zijn dus dezelfde machines met een andere benaming. De haakse slijpers bij Toolstation hebben een accu of een snoer. De machines met accu zijn vrij populair, omdat je daarmee meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het klussen. Desondanks is er voor een haakse slijper met een snoer ook wat te zeggen. Je loopt met een haakse slijper met snoer namelijk niet het risico dat je niet verder kunt met je klus omdat de accu leeg is.

Veiligheid staat vooropSlijpmachines zijn krachtige apparaten waarmee je heel veel werk kunt verzetten. Het is wel van belang dat veiligheid altijd voorop staat tijdens het werken met dit soort apparaten. Tijdens het slijpen kunnen er vonken vrijkomen. Bescherm daarom je ogen tijdens deze klus met een veiligheidsbril. Draag bovendien werkhandschoenen voor betere grip. Slijpmachines kunnen bovendien veel lawaai maken. We raden daarom aan om tijdens het slijpen je gehoor te beschermen met speciaal daarvoor bestemde gehoorbeschermers.

Slijpmachine kopen bij ToolstationAlle benodigdheden voor je klus koop je bij Toolstation. Je kunt dus niet alleen terecht voor een haakse slijper, maar ook voor allerlei andere gereedschappen om deze klus of andere klussen uit te voeren. Bestel nu en we bezorgen je bestelling morgen al bij je thuis. Bij Toolstation is het ook mogelijk om bijna direct aan de slag te gaan met je nieuwe slijpmachine zonder daarvoor in een winkel te hoeven zoeken. Kies dan voor Click & Collect en haal je bestelling vervolgens op in een vestiging naar keuze.
Sorteren