HiKOKI

HiKOKI is een vooraanstaand merk in gereedschappen en bijbehorende accessoires. HiKOKI staat bekend om zijn ergonomische en betrouwbare assortiment. HiKOKI’s assortiment bestaat uit verschillende gereedschappen zoals boormachines, slijpmachines, cirkelzagen, schuurmachines, slagmoersleutels, reciprozagen en vele andere handige gereedschappen. Al deze producten voldoen aan de hoge eisen die HiKOKI stelt aan zijn machines.

HiKOKI: Multivolt accu’s


HiKOKI, voorheen bekend als Hitachi, focust op de nieuwste technologieën en een lange levensduur voor zijn producten. De MULTIVOLT accu’s zijn hier een goed voorbeeld van. Deze accu’s zijn ontworpen om automatisch te switchen tussen 18V en 36V, afhankelijk van op welk apparaat de accu gebruikt wordt. Dit houdt in dat je één MULTIVOLT accu op zowel een 18V als 36V machine kan plaatsen.

Een andere innovatie is de koolborstelloze motor, waardoor de motor minder snel warm wordt en deze veel efficiënter kan werken door een betere stroomverdeling. Hierdoor gaat de motor in bijvoorbeeld je schroefboormachine langer mee.

Losse body’s en combopacks


Alleen de machine nodig? Toolstation verkoopt ook losse body’s van HiKOKI, dus de machines zonder accu. Of heb je juist meerdere accu’s of machines nodig? Dan zijn de handige combopacks precies wat je zoekt.

HiKOKI gereedschap bij Toolstation


HiKOKI gereedschap koop je gemakkelijk en snel bij Toolstation. Gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling dan in je winkelmandje en reken online af. Bestellen vóór 22.00 betekent dat je morgen al aan de slag kunt met jouw nieuwe HiKOKI gereedschap. Wil je vandaag nog verder met je karwei? Dat kan! Maak dan gebruik van het Click & Collect systeem van Toolstation. Nadat je hebt afgerekend, kun je na 10 minuten al terecht bij de door jou geselecteerde vestiging om je bestelling op te halen.
Sorteren