Kantenfreesmachines

Heb je een kantenfrees nodig voor je volgende klus? Kijk dan eens tussen alle verschillende soorten kantenfrezen bij Toolstation. Door een kantenfrees te kopen, zorg je ervoor dat alle randen netjes afgewerkt kunnen worden. De kantenfreesmachine wordt veelal gebruikt om hout netjes af te werken, maar kan ook helpen op andere materialen. 

De muurfreesmachine werkt doorgaans veel makkelijker en sneller dan schuurpapier en is daardoor onmisbaar voor de klus.

De beste kantenfrees kopen voor jouw klusEr zijn veel verschillende soorten kantenfrezen. Als je bijvoorbeeld een kantenfrees zoekt voor houtbewerking is het een goede keuze om te gaan voor een bovenfreesmachine. Vergt je klus veel groeven en heuvels die gefreesd moeten worden? Dan is de keuze voor een deuvel freesmachine beter. Deze werkt groeven namelijk snel af. 

Ook is het wellicht handig om te kijken naar een muurfreesmachine. Deze freesmachine wordt voornamelijk gebruikt om groeven in de muur egaal te maken. Door de beste kantenfreesmachine te gebruiken voor jouw klus lever je het beste resultaat

Koop een kantenfrees online of in de winkelEen kantenfreesmachine kan zowel online als in de winkel gekocht worden. De beste koop voor een kantenfrees ligt aan je eigen wensen en behoefte. Het is afhankelijk van je klus welke freesmachine je nodig hebt. 

In veel gevallen wordt er gekozen voor een accu kantenfrees, omdat deze erg gemakkelijk te gebruiken is op verschillende plekken. 

Let vervolgens ook op het vermogen van de machine voor de aanschaf. Dit bepaalt hoe hoog het toerental van de kantenfrezen komt te liggen en uiteindelijk de snelheid van je werk. 

Tevens is het belangrijk om de kantenfrezen te kiezen voor de materialen die je moet gaan behandelen.

Koop kantenfrezen van Makita, Festool en meer merkenWeet jij al of je kiest voor een Makita kantenfrees of een Festool kantenfrees? Dan bestel je hem gemakkelijk in onze webshop. Ook voor andere merken, zoals Bosch, Tend en DeWALT, kun je terecht bij Toolstation. 

Bestel je boven- en kantenfrees gemakkelijk via de webshop. Heb je de machine vandaag al nodig? Dan maak je eenvoudig gebruik van onze Click & Collect service. Onze medewerkers leggen je online bestelling binnen 10 minuten klaar voor je in de winkel.
Sorteren