Kolomboormachines

Nauwkeurig een gat boren? Gebruik dan een kolomboormachine. Bij Toolstation hebben we verschillende kolomboormachines van het merk Einhell. Een voordeel van werken met een kolomboormachine is dat je er nauwkeurig mee aan de slag kunt gaan. Het materiaal wordt goed vastgeklemd en de boor gaat vervolgens loodrecht naar beneden. Dat is ideaal als je meerdere gaten met dezelfde afmeting wilt boren. Een kolomboormachine is een handig hulpmiddel als je in staat bent om het materiaal naar het apparaat te brengen. Voor andere boorklussen, zoals een gat boren in de muur, kun je beter een klopboormachine of een boorhamer gebruiken.

Ontdek de beste kolomboormachinesDe kolomboormachines van Einhell zijn een goede keuze als je net werk wilt afleveren. Je kunt de boordiepte namelijk tot de millimeter vaststellen. Daarnaast bepaal je bij een kolomboormachine zelf het toerental, waardoor je zelf volledig de controle hebt over de boorsnelheid. De Einhell kolomboormachines hebben meestal een handige afschermkap rondom de boor. Zo’n afschermkap is zeker geen overbodige luxe, want het zorgt ervoor dat rondvliegende splinters niet tegen je aankomen. Behalve kolomboormachines met een afschermkap heeft Einhell ook nog kolomboormachines met ingebouwde ledverlichting. Deze verlichting laat je tijdens het klussen heel precies op het werkoppervlak schijnen.

Kolomboormachines die van alle gemakken zijn voorzienWil je nog meer mogelijkheden en comfort tijdens het uitvoeren van je klus? Dan heeft Einhell ook een kolomboormachine met een kantelbare tafel. Met zo'n kolomboormachine boor je ook heel eenvoudig schuin in het materiaal. Let daarnaast ook op de maximale boordiepte die de kolomboormachine kan maken. Er zijn machines met een maximale boordiepte van 50mm, maar ook met een boordiepte van 80mm.

Einhell kolomboormachine kopenEinhell is een grote internationale speler binnen de gereedschapsbranche. Behalve een kolomboormachine kun je van Einhell nog veel meer professioneel gereedschap kopen. Denk bijvoorbeeld aan schroefboormachines of bouwstofzuigers. Toolstation heeft verschillende producten van dit Duitse merk dat al bestaat sinds 1964. Al deze producten worden na het plaatsen van je bestelling de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Wil je snel aan de slag met je nieuwe gereedschap? Dan kun je ook een bestelling plaatsen en deze 20 minuten later al ophalen in een Toolstation vestiging naar keuze.
Sorteren