Makita

Wil je graag een Makita bestellen? Toolstation beschikt over een zeer ruim assortiment Makita. Voor iedere klus heb je het juiste gereedschap nodig. Makita is producent van zeer betrouwbare elektrisch gereedschap. Kies bijvoorbeeld voor een Makita decoupeerzaag body als je veel op maat moet zagen. Makita body’s zijn geschikt voor een voltage tussen 10,8V en 18V. Bekijk het veelzijdige aanbod.

Verschillende soorten Makita producten kopen


Voor sommige klussen heb je een andere body nodig. Heb je veel zaagwerk liggen? Dan is een Makita decoupeerzaag 18V body wellicht geschikt voor de klus. Heb je een klus waarvoor je veel moet boren? Gebruik dan de Makita klopboormachine 18V body. Ben je op zoek naar een betrouwbare slijptol? Dan is de Makita slijptol mogelijk wat je zoekt.

Wat is de geschikte voltage voor je Makita body?


Wanneer je elektrisch gereedschap gaat gebruiken, is het van belang het juiste voltage te kiezen. Hoe hoger het voltage in de body is, hoe meer kracht deze levert. Heb je een lichte klus waarin je bijvoorbeeld iets in elkaar moet schroeven? Dan is een Makita 10,8V body kopen ideaal. Is de klus zwaarder? Dan is het verstandig om ook een hoger voltage te kiezen. In dat geval biedt een Makita 18V body uitkomst.

De keuze voor een Makita body bij Toolstation


Heb je gevonden wat je zoekt? Dan gaan wij er alles aan doen om alles zo snel mogelijk op het juiste adres te bezorgen. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij nodigen je graag uit in een van onze vestigingen. Heb je een Makita gevonden die je direct wilt gaan gebruiken? Maak dan gebruik van onze Click & Collect service. Het bestelde product ligt na 10 minuten op je te wachten in een van onze winkels. Zo heb je binnen de kortste keren je product in handen en kan je weer aan de slag.
Sorteren
Makita Makita Makita oplader 14,4V - 18V Li-ion LXT 39364 van Toolstation
( 34 )
Makita Makita Makita Li-ion accu 18V - 5,0Ah 75167 van Toolstation
( 64 )
Makita Makita Makita DUN461WZ LXT Verstelbare stokheggenschaar 46cm (body) 18V Li-ion 45553 van Toolstation