Makita

Wil je graag een Makita body bestellen? Dan ben je bij Toolstation aan het juiste adres. Toolstation beschikt over een zeer ruim assortiment aan body's van het merk Makita. Voor iedere klus heb je het juiste gereedschap nodig. Makita is producent van zeer betrouwbare elektrisch gereedschap. Kies bijvoorbeeld voor een Makita decoupeerzaag body als je veel op maat moet zagen. Makita body’s zijn geschikt voor een voltage tussen 10,8 en 18. Bekijk het veelzijdige aanbod.

Verschillende soorten Makita producten kopen

Voor sommige klussen heb je een andere body nodig. Heb je veel zaagwerk liggen? Dan is een Makita decoupeerzaag 18V body wellicht geschikt voor de klus. Heb je een klus waarvoor je veel moet boren? Gebruik dan de Makita klopboormachine 18V body. Ben je op zoek naar een betrouwbare slijptol? Dan is de Makita slijptol body mogelijk wat je zoekt. Bij Toolstation vind je verschillende soorten en maten slijptollen van het merk Makita. Zoek eenvoudig de Makita body uit die je nodig hebt voor je klus.

Wat is de geschikte voltage voor je Makita body?

Wanneer je elektrisch gereedschap gaat gebruiken, is het van belang het juiste voltage te kiezen. Hoe hoger het voltage in de body is, hoe meer kracht deze levert. Heb je een lichte klus waarin je bijvoorbeeld iets in elkaar moet schroeven? Dan is een Makita 10,8V body kopen ideaal. Is de klus zwaarder? Dan is het verstandig om ook een hoger voltage te kiezen. In dat geval biedt een Makita 18V body uitkomst.

De keuze voor een Makita body bij Toolstation

Heb je gevonden wat je zoekt? Dan gaan wij er alles aan doen om de body zo snel mogelijk op het juiste adres te bezorgen. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Wij nodigen je graag uit in een van onze vestigingen, waar je de body’s in het echt bekijkt. Heb je een body gevonden die je direct wilt gaan gebruiken? Maak dan gebruik van onze Click & Collect service. Het bestelde product ligt na 10 minuten op je te wachten in een van onze winkels. Zo heb je binnen de kortste keren je product in handen en kan je weer aan de slag.
Makita Makita Makita Li-ion accu 18V - 5,0Ah - 75167 - van Toolstation
-14%
( 50 )
€ 89,00 adviesprijs € 104,21
excl. btw € 73,55

• Schuifmodel accu 18V Li-ion 5,0Ah

Makita Makita Makita oplader 14,4V - 18V Li-ion LXT - 39364 - van Toolstation ( 25 )
Makita Makita Makita USB adapter 14,4V - 18V Li-ion LXT accu's - 59845 - van Toolstation ( 54 )
€ 29,51
excl. btw € 24,39

2x USB poort 2.1Ah.