Muurfreesmachines

Ben jij op zoek naar muurfrezen? Dan vind je de geschikte muurfrees zeker bij Toolstation. Een muurfrees, of ook wel sleuvenfrees genoemd, wordt gebruikt om sleuven in muren aan te brengen. De muurfrezen van Toolstation zijn elektrisch aangedreven om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

De machine is voorzien van een beschermkap en een aansluiting voor een afzuiging. De muurfrezen zijn een van de vele freesmachines die je kunt gebruiken voor je klus. Andere varianten van deze machine zijn de kantenfreesmachine of de lamellenfreesmachine.

Koop een nieuwe muurfrees of sleuvenfrees online



Een muurfrees kopen doe je gemakkelijk in de webshop. De Einhell muurfrees is voorzien van een hoog toerental om gemakkelijk door de muur heen te snijden. Op deze manier maak je gemakkelijk een doorgang op een door jou gekozen plek. De muurfrees maakt het mogelijk om door verschillende materialen een doorgang te maken. Gebruik de muurfrees bijvoorbeeld gemakkelijk voor hout, beton of steen. 

De beste muurfrees voor jouw klus



Ben je op zoek naar de beste muurfrees voor je klus? Dan is het belangrijk dat je kijkt naar de specificaties van de verschillende muurfrezen. 

In eerste instantie is een groot verschil het vermogen van de machine. Bij Toolstation vind je muurfrezen tussen de 1300W en 1700W. 

Vervolgens let je goed op de slijpschijfgrootte, sleufdiepte en sleufbreedte. Dit geeft de grootte van de sleuf aan die je in de muur gaat frezen.

Zorg er altijd voor dat je de slijpschijf controleert voordat je aan de slag gaat. Een botte slijpschijf kan namelijk leiden tot scheve sneden.

De beste muurfrees merken voor professioneel gebruik



Heb je de beste muurfrees gevonden voor je klus? Bestel dan eenvoudig jouw muurfrees online in onze webshop. Wij zorgen vervolgens voor een juiste bezorging. 

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Bij Toolstation bieden we snelle service. Plaats je bestelling voor 22:00 uur en ontvang je Makita accessoires de volgende werkdag thuis. Of kies voor onze handige Click en Collect service - je bestelling ligt binnen 10 minuten klaar in een van onze 100+ vestigingen. Bovendien bieden we gratis thuisbezorging voor bestellingen vanaf 30 euro. Voor zakelijke klanten hebben we de Toolstation PRO-kaart, waarmee je nog meer uit je projecten haalt en profiteert van exclusieve voordelen.
Sorteren