Schaafmachines

Een elektrische schaafmachine of een accu schaafmachine nodig om je houtwerk vakkundig te kunnen schaven of hoeken af te schuinen? Hier vind je een flink aantal schuurmachines waarmee je ruw hout glad maakt en oude verflagen verwijdert. Een schaafmachine gebruik je voor het zwaardere werk, een schuurmachine voor de nabewerking.

De beste uitvoeringen en soorten schaafmachines voor de klusSchaafmachines zijn er in allerlei uitvoeringen en merken. Om je werk goed te kunnen uitvoeren, moet de hout schaafmachine aan een aantal voorwaarden voldoen. 

Schaafmachines draaien op accu of op netstroom. Machines met een accu zijn handig wanneer je op verschillende werkplekken bezig bent of wanneer er geen elektriciteit aanwezig is. Netstroom is handig wanneer je heel lang op één werkplek moet schaven. 

Ook belangrijk zijn de schaafbladen. Het liefst zijn deze gemaakt van hardmetaal. 

Kijk daarnaast ook goed naar de schaafbreedte, voor kleinere schaafstukken heb je voldoende aan de standaardmaat van 80mm. Sommige machines hebben twee schaafbladen. 

En hoe hoger het toerental, hoe sneller de hout schaafmachine werkt. Wil je na het schaven je werkstuk bewerken? Kijk dan eens naar de bovenfreesmachines in onze voorraad. 

Bekijk schaafmachines van Makita, DeWALT en nog veel meer bij ToolstationOntdek het ruime assortiment met schaafmachines op deze pagina. Van een Makita schaafmachine tot een DeWALT schaafmachine en van een Einhell schaafmachine tot een Bosch. 

Schaafmachines zijn bij Toolstation verkrijgbaar voor elk budget, maar altijd van hoge kwaliteit. Ook hebben wij alle nodige accessoires voor je machine, van mesjes tot schuurrollen. Een goede zaagmachine om je klus perfect te bewerken, mag natuurlijk niet ontbreken.

Schaafmachine kopen bij ToolstationBij Toolstation bekijk je uitgebreid schaafmachines en duizenden andere producten, online of in een van onze vele vestigingen. 

Met de Click & Collect service bestel en betaal je artikelen online en haal je ze na 10 minuten op in een door jou gekozen vestiging. 

Kun je iets langer wachten? Bestel dan via de website of de Toolstation app. Bestel je voor € 20 of meer, dan wordt je bestelling gratis bezorgd op het door jou opgegeven adres. 

Tenslotte ben je natuurlijk altijd welkom in de shop. Toolstation heeft ruim tachtig vestigingen, er is dus altijd een winkel in jouw omgeving.
Sorteren
Scheppach Vlak- van diktebank HMS860 204mm - 73855 - van Toolstation
€ 389,00
excl. btw € 321,49

• 1.500W • Doorgangafmetingen van 120mm hoog en 204mm .... meer lezen

Direct leverbaar via onze leverancier. Zie productpagina voor levertijden.

bezorgen
Scheppach Vlakbank PLM1800 330mm - 58306 - van Toolstation
€ 449,00
excl. btw € 371,07

• 1.500W • Doorgangafmetingen van 152mm hoog en 330mm .... meer lezen

Direct leverbaar via onze leverancier. Zie productpagina voor levertijden.

bezorgen
Scheppach Vlak- van diktebank HMS1080 254mm - 92361 - van Toolstation
€ 549,00
excl. btw € 453,72

• Doorgangafmetingen van 120mm hoog en 254mm breed • 9 .... meer lezen

Direct leverbaar via onze leverancier. Zie productpagina voor levertijden.

bezorgen