Slagschroevendraaiers

Een slagschroevendraaier is anders dan andere boormachines en schroevendraaiers. Slagschroevendraaiers van 18V levert namelijk kracht vanuit de slagkop in plaats van de motor. Dit zorgt ervoor dat slagschroevendraaiers veel kracht en precisie kunnen leveren 

Een slagschroevendraaier met accu is handig voor veel verschillende klussen. Je gebruikt de slagschroevendraaier eenvoudig met verschillende bitjes om materialen aan elkaar te schroeven. Daarnaast is het ook mogelijk om met de slagschroevendraaier te boren.

Slagschroevendraaiers online of in de winkel kopenAls je op zoek bent naar de beste elektrische apparaten voor je volgende klus koop je deze gemakkelijk online bij Toolstation. Door het gebruik van slagschroevendraaiers heb je geen moeite meer met schroeven. Je hoeft namelijk maar weinig kracht uit te oefenen om de machine te bedienen. 

Een slagschroevendraaier kopen kan met accu en veel verschillende soorten accessoires. Zo maak je de machine perfect voor vrijwel iedere klus! Hierbij maakt het niet uit of je een doe-het-zelver bent of een echte professional.

Ontdek slagschroevendraaiers in verschillende soorten en uitvoeringenIn het assortiment van Toolstation vind je verschillende soorten en maten slagschroevendraaiers. Kijk bijvoorbeeld eens naar een combiset om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste machine in huis hebt voor je klus. 

Controleer het vermogen van de machine om er zeker van te zijn dat deze sterk genoeg is voor je klus. 

Wil je graag verschillende lange moeren en bouten vast- of los draaien? Kies dan voor een slagmoersleutel in plaats van een slagschroevendraaier.

Koop Makita slagschroevendraaiers en andere merken bij ToolstationBij Toolstation ben je aan het juiste adres voor slagschroevendraaiers van verschillende merken, waaronder Makita, DeWALT, Einhell en nog veel meer. Heb je de slagschroevendraaier die je nodig hebt gevonden? Bestel hem dan snel en eenvoudig in onze webshop. 

Heb je nog niet genoeg informatie kunnen vinden over de accu schroevendraaier? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag met het maken van een goede keuze. 

Heb je de slagschroevendraaier vandaag al nodig? Maak dan gebruik van de Click & Collect service. Je bestelt de slagschroevendraaier eenvoudig in onze webshop en wij leggen hem in 10 minuten voor je klaar in een van onze vestigingen.
Sorteren