Afbreekmessen

Als je in de bouw werkt of graag zelf klust, weet je hoe belangrijk een goed afbreekmes kan zijn. Zo’n type mes is heel handig voor allerlei klussen, zoals tapijt snijden of behang netjes afwerken. Er zijn veel soorten messen, maar het is belangrijk om een goed mes te kiezen dat lekker in de hand ligt en lang scherp blijft.

Waar gebruik je het mes voor?


Je kunt een afbreekmes voor veel verschillende klusjes gebruiken. Het is perfect voor het snijden van dingen als tapijt of vinyl, maar ook voor precies werk zoals behang snijden. Er zijn speciale messen voor elke klus. Dus kies het mes dat het beste past bij wat je gaat doen.

Het juiste mes kiezen


Een goed afbreekmes vinden is belangrijk. Een mes van 18mm is vaak een populaire keuze en kan je voor veel klussen gebruiken. Kijk goed naar het handvat, dat moet fijn voelen en slijtvast zijn, zodat je een stevige grip hebt en goed kunt snijden. Merken zoals Stanley en Hultafors hebben veel keuze. Zij maken kwalitatieve messen, zoals de robuuste Stanley Fatmax messen. Ook extra mesjes die je kunt wisselen voor als de oude niet meer scherp zijn.

Bestel nu eenvoudig en snel je afbreekmessen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je afbreekmessen al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Stanley Stanley Stanley afbreekmes 18mm 70655 van Toolstation
( 36 )
Stanley Stanley Stanley Fatmax afbreekmes 25mm 81700 van Toolstation
( 31 )
Stanley Stanley Stanley Fatmax afbreekmes 18mm 84395 van Toolstation
( 48 )
Stanley Stanley Stanley afbreekmes 9mm 47499 van Toolstation
Afbreekmes 9mm - 40413 - van Toolstation
( 13 )
Afbreekmes 25mm - 34941 - van Toolstation
( 30 )
Hultafors Hultafors Hultafors afbreekmessen SFP 18A 18mm 16800 van Toolstation
-40%
( 1 )