Afstandsmeters

Meetgereedschap nodig voor je klus? Dan kiest de echte professional meestal voor een rolmaat of duimstok. Wil je het meten van je project professioneel aanpakken en heel nauwkeurig meten? Dan is een digitale afstandsmeter een goede optie. Een digitale afstandsmeter maakt door middel van een laserstraal een nauwkeurige meting van het oppervlak dat je wilt berekenen. Een laser afstandsmeter is te koop in verschillende prijsklassen en met diverse functies.

Diverse merken als DeWALT en Einhell afstandsmeters


Bij Toolstation verkopen we diverse afstandsmeters van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan de merken DeWALT, Einhell, Laserliner en Stanley. De afstandsmeters hebben dezelfde functie, maar kunnen onderling toch veel van elkaar verschillen. Soms heeft een infrarood afstandsmeter een maximaal bereik van 16 meter en een meetnauwkeurigheid van 6 millimeter. Daarnaast bestaat er bijvoorbeeld ook een digitale laser afstandsmeter met een meetbereik van 30 meter en een meetnauwkeurigheid van 2 millimeter. Naast het meten van de afstand hebben een aantal afstandsmeters ook nog andere functies. Denk daarbij aan het meten van het oppervlakte en het volume, optellen en aftrekken.

Welke digitale afstandsmeter is het beste voor jouw klus?


Het type digitaal afstandsmeter dat je nodig hebt voor je project is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Wil je af en toe afstanden meten tot maximaal 16 meter met een digitale afstandsmeter? Dan is een afstandsmeter goedkoper waarschijnlijk voldoende. Dat kan bijvoorbeeld een digitale afstandsmeter van het merk DeWALT zijn of een Laserliner digitale afstandsmeter. Ga je het apparaat vaak inzetten voor professioneel gebruik en wil je het gemak van allerlei handige extra’s, zoals het versturen van gegevens via bluetooth naar je smartphone? Dan kun je beter kiezen voor een elektronische afstandsmeter uit een hoger prijssegment.

De beste digitaal afstandsmeter direct in huis halen? Kom langs in een winkel bij jou in de buurt


Een digitale afstandsmeter online bestellen bij Toolstation gaat erg snel en eenvoudig. Bovendien laten we bestellingen van 30 euro of meer gratis bij je thuisbezorgen. Wil je je gereedschap na 10 minuten al komen ophalen? Kom dan langs bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. We voorzien je graag van essentieel gereedschap.
Sorteren