Bankschroeven

Een bankschroef is een ideaal hulpmiddel voor een werkbank. Met een bankschroef kun je materialen vast zetten zodat je ze makkelijker kunt bewerken. Klem het materiaal vast tussen de twee bekken en je bent klaar om te boren, zagen, lassen, slijpen en schaven. Let bij het kopen van een bankschroef op de bekbreedte, manier van klemmen en de grootte van de schroef.


Ben je niet op zoek naar een bankschroef, maar verschillende soorten klemmen, zoals een lijmklem? Bekijk dan ons assortiment met klemmen.

Soorten bankschroeven


Een bankschroef is een robuust werktuig, gemaakt van zwaar staal. De bankschroef wordt bevestigd aan je werktafel in je werkschuur of garage. Bankschroeven komen in verschillende maten en uitvoeringen, geschikt voor elke klus. Dankzij het zware metaal heeft de bankschroef een lange levensduur.Ben je op zoek naar een mobiele bankschroef? Ook deze vind je bij Toolstation in het assortiment. De mobiele bankschroef is compact en kan eenvoudig in en uitgevouwen worden. Ideaal voor dagelijks vervoer!

Bankschroef kopen: Waar u rekening mee moet houden


Let bij je keuze van de juiste bankschroef op de spanwijdte van klembekken. Dit wordt ook wel de bekopening of klembereik genoemd. Werk je veel met grote werkstukken? Kies dan voor een bankschroef met een groot klembereik. Houd daarnaast ook rekening met de klemkracht als je met grote en zware materialen werkt.

Werk je veel met lange materialen? Kies dan voor een bankschroef met een draaibare voet. Dankzij het slimme 360 graden mechanisme draai je de bankschroef in de gewenste hoek.

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Bij Toolstation bieden we snelle service. Plaats je bestelling voor 22:00 uur en ontvang je bankschroef de volgende werkdag thuis. Of kies voor onze handige Click en Collect service - je bestelling ligt binnen 10 minuten klaar in een van onze 100+ vestigingen. Bovendien bieden we gratis thuisbezorging voor bestellingen vanaf 30 euro. Voor zakelijke klanten hebben we de Toolstation PRO-kaart, waarmee je nog meer uit je projecten haalt en profiteert van exclusieve voordelen.
Sorteren
Irwin Irwin Irwin houtbewerkingsbankschroef 150mm 27345 van Toolstation
( 5 )
Irwin Irwin Irwin houtbewerkingsbankschroef 175mm 43420 van Toolstation
( 4 )