Drevels, Centerpunten & Ponsen

Drevels, centerpunten en ponsen worden gebruikt voor het bewerken van materialen. Zo wordt de drevel vaak gebruikt in houtbewerking en is de centerpunt een handige tool bij het boren in metaal, kunststof of hout. Bij Toolstation bieden we een uitgebreide collectie van hoogwaardige drevels, centerpunten en ponsen van merken als Stanley, Roughneck en Silverline.

Drevels, Centerpunten & Ponsen kopen bij Toolstation


Drevels en centerpunten zijn gereedschappen die gebruikt worden om nauwkeurige gaten in verschillende materialen te maken. De centerpunten helpen bij het markeren van het middelpunt voor boorgaten, terwijl drevels helpen om pinnen en spijkers in het materiaal te slaan. Door met een hamer op de vlakke kant van de centerpunt te tikken, ontstaat er een putje op het materiaal. Hierdoor schiet de boor niet weg.

Drevelset of priem nodig? Met Toolstation kun je snel weer verder met je klus


Bij Toolstation begrijpen we de behoeften van professionele klussers. Of je nu een drevelset nodig hebt of een priem, bij ons vind je het juiste gereedschap om snel verder te gaan met je klus.

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten je Click & Collect bestelling kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.
Sorteren
Stanley Stanley Stanley drevelset 6-delig  43174 van Toolstation
( 15 )
Stanley Stanley Stanley centerpunt 3.2mm 61499 van Toolstation
( 28 )
Handboor  - 20242 - van Toolstation
( 42 )
20242 Handboor
€ 15,41
excl. btw € 12,74

• Spanbekken 0-6mm

Stanley Stanley Stanley FATMAX® priem 75mm 69670 van Toolstation
( 12 )
Scharnierdrevel  - 19947 - van Toolstation