Duimstokken

Een goede duimstok is onmisbaar in elke gereedschapskist van professionals en doe-het-zelvers. Deze eenvoudige tool is belangrijk voor het nauwkeurig meten en uitlijnen van materialen en komt voor elk klusproject wel van pas. Dit meetinstrument wordt vaak gebruikt door timmermannen en in de constructiebouw, zoals bij het opmeten van balken en bij het maken van houten meubels.

Waar moet je op letten bij het kopen van een duimstok?  • Materiaalkeuze: Duimstokken zijn vaak beschikbaar in hout, metaal en kunststof. Houten duimstokken zijn robuust en hebben een traditionele uitstraling, terwijl kunststof modellen lichter en beter bestand zijn tegen vocht en slijtage.


  • Lengte van de duimstok: Voor grotere projecten is een langere duimstok vaak handiger, terwijl voor kleinere klusjes een kortere voldoet.


  • Leesbaarheid van de schaalverdeling: Een duidelijke en goed leesbare schaalverdeling is belangrijk. Een duimstok kan wit zijn met rode en zwarte letters, of de natuurlijke houtlook hebben. Dit helpt je sneller en nauwkeuriger te meten. Ook kun je letten op de nauwkeurigheid van de duimstok, deze is onderverdeelt in klassen.


Bij Toolstation hebben we verschillende duimstokken van merken zoals Hultafors, Schuil of Milwaukee die perfect zijn voor allerlei soorten klussen. Dus of je nou een professional bent of een hobbyist, wij hebben de juiste tools voor jou.

Bestel nu eenvoudig en snel je duimstokken bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Dankzij onze Click & Collect service kun je je duimstokken al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Schuil Schuil Schuil timmermansduimstok kunststof 1m 51629 van Toolstation
( 39 )
Milwaukee Milwaukee Milwaukee houten duimstok 2m 23765 van Toolstation
( 6 )
Milwaukee Milwaukee Milwaukee dunne houten duimstok 2m 23767 van Toolstation
( 2 )