Handzagen

Handzagen zijn onmisbare gereedschappen voor professionele klussers en doe-het-zelvers die nauwkeurig en efficiënt willen zagen. Bij Toolstation vind je een divers assortiment handzagen, zoals Japanse zagen en figuurzagen van de bekende merken Bahco en Stanley. Zo helpt Toolstation jou verder met je klus.

Handzaag kopen bij Toolstation


Toolstation biedt een uitgebreide selectie handzagen van topkwaliteit. De Bahco handzagen staan bekend om hun duurzaamheid en precisie. Deze zagen zijn ideaal voor diverse zaagklussen, variërend van zacht hout tot harder materiaal. De Stanley handzagen blinken uit in hun ergonomisch ontwerp en zijn perfect voor nauwkeurig zaagwerk.

Handzagen met een fijne vertanding voor in hout


Handzagen met een fijne vertanding zijn ideaal voor het zagen van hout. Ze zorgen voor een gladde zaagsnede zonder veel splinters. Deze zagen zijn perfect voor het precieze werk, zoals het zagen van plinten, laminaat of fineer.
Handzagen zijn eenvoudig in gebruik. Zorg ervoor dat het te zagen materiaal stevig vastligt. Plaats de zaag op het juiste punt en begin met een rustige, gelijkmatige zaagbeweging. Oefen niet te veel druk uit; laat de zaag zijn werk doen. Tip: zaag eerst kleine inkepingen in het materiaal, dit zorgt ervoor dat je soepeler begint met zagen.

Bestel nu eenvoudig en snel bij Toolstation


Wist je dat je na slechts 10 minuten je Click & Collect bestelling kunt ophalen bij een van onze 100+ vestigingen? En als je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Bovendien is de thuisbezorging gratis bij bestellingen vanaf 30 euro. Voor onze zakelijke klanten is er de Pro-kaart beschikbaar, waarmee je je projecten naar een hoger niveau kunt tillen en kunt genieten van exclusieve voordelen.
Sorteren
Bahco Bahco Bahco beugelzaagblad 3906-300-18T 40242 van Toolstation
( 10 )
Bahco Bahco Bahco beugelzaagblad 3906-300-24T 56160 van Toolstation
( 74 )
Bahco Bahco Bahco ProfCut PC-GT7 handzaag 475mm 16058 van Toolstation
( 20 )
Bahco Bahco Bahco beugelzaagblad 3906-300-32T 83986 van Toolstation
( 73 )
Stanley Stanley Stanley Fatmax Japanse zaag Reserveblad 39219 van Toolstation
-42%
( 5 )
Hultafors Hultafors Hultafors metaalbeugelzaag HMX 300mm 19404 van Toolstation
-46%
( 1 )