Kniptangen

Kniptangen zijn een basisgereedschap in de toolkit van elke klusser. Of je nu werkt aan een bouwproject, elektrische installaties of algemeen onderhoud, de juiste kniptang kan je werk aanzienlijk vergemakkelijken. Bij het kiezen van kniptangen is het belangrijk om op enkele belangrijke dingen te letten. Merken zoals Wiha, Super Prof, en Knipex hebben veel verschillende kniptangen die speciaal zijn ontworpen voor verschillende klussen, zoals nijptangen voor het trekken van spijkers of moniertangen voor het buigen en knippen van betonijzer.

Waar kan ik kniptangen voor gebruiken?


Kniptangen komen van pas bij veel verschillende klussen. Voor elektriciens zijn ze belangrijk voor het knippen van draden en het verwijderen van isolatie. In de bouw worden ze gebruikt voor het knippen van betonijzer of het verwijderen van overbodige spijkers.

Bij Toolstation vind je een uitgebreid assortiment aan kniptangen, geschikt voor zowel de echte professional als de enthousiaste doe-het-zelver. Ons aanbod bevat tangen voor specifieke toepassingen, zodat je altijd de juiste tool voor jouw project bij de hand hebt.

Bestel nu eenvoudig en snel je kniptangen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Dankzij onze Click & Collect service kun je je kniptangen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Wiha Wiha Wiha Classic moniertang 250mm 79048 van Toolstation
( 39 )
Wiha Wiha Wiha Classic moniertang 280mm 47909 van Toolstation
( 39 )
Nijptang 200mm - 18477 - van Toolstation
( 16 )
Wiha Wiha Wiha Classic moniertang 220mm 50371 van Toolstation
( 4 )
Super Prof Super Prof Super Prof profielverbindingstang L = 260mm 95479 van Toolstation