Lijnlasers

Lijnlasers zijn onmisbaar voor precisiewerk in de bouw, installatie en decoratie. Deze handige tools zorgen voor rechte lijnen en perfecte uitlijning. Of je nu tegels legt, wanden uitlijnt, keukenkastjes installeert, verlaagde plafonds aanbrengt, een lijnlaser helpt je om je werk nauwkeurig uit te lijnen. Bij Toolstation vind je verschillende lijnlasers van topmerken zoals Bosch en Laserliner.

Waar kun je op letten bij het kopen van een lijnlaser?  • Type laser en zichtbaarheid: Lijnlasers zijn er in verschillende typen, waarbij rood licht en groen licht de meest voorkomende zijn. Rode lijnlasers zijn beter geschikt voor binnenwerk, terwijl groene lijnlasers helderder zijn en beter zichtbaar zijn voor buiten. Kies het type laser op basis van de werkomgeving waarin je meestal werkt.


  • Nauwkeurigheid en bereik: De nauwkeurigheid van een lijnlaser is cruciaal voor professioneel werk. Controleer de specificaties om zeker te zijn van de precisie. Ook het bereik is belangrijk, vooral als je op grotere oppervlaktes werkt. Zorg ervoor dat de lijnlaser een bereik heeft dat adequaat is voor jouw projecten.


  • Duurzaamheid en waterbestendigheid: Lijnlasers worden vaak gebruikt in veeleisende omstandigheden. Een model met een goede IP-klasse, wat staat voor de mate van stof- en waterbestendigheid, is aan te raden. Dit zorgt ervoor dat je gereedschap betrouwbaar blijft, zelfs in stoffige of vochtige omstandigheden.


  • Extra functies: Veel lijnlasers komen met ingebouwde extra functies zoals een waterpas. Deze functies kunnen het werken nog makkelijker maken. Denk aan de specifieke toepassingen waarvoor je de lijnlaser wilt gebruiken en of extra functies zoals zelfnivellering een toegevoegde waarde bieden.Bestel nu eenvoudig en snel je lijnlasers bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Dankzij onze Click & Collect service kun je je lijnlasers al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren