Pijpsnijders

Als klusser weet je dat precisie het sleutelwoord is bij elke klus. Daarom is het essentieel om het juiste gereedschap te hebben, en een pijpsnijder is daarbij onmisbaar. Bij Toolstation bieden we een uitgebreid assortiment pijpsnijders die voldoen aan de eisen van professionele klussers. Of je nu op zoek bent naar een mini pijpsnijder voor fijnere klussen of een robuuste pijpsnijder voor zwaardere toepassingen, bij ons vind je het juiste gereedschap. Ontdek nu ons assortiment!

Ontdek ons assortiment pijpsnijders


Bij Toolstation hebben we een divers assortiment pijpsnijders samengesteld, van merken zoals Bahco en Silverline. Of je nu op zoek bent naar een pijpsnijder voor specifieke materialen zoals staal, koper of PVC, bij Toolstation vind je het juiste gereedschap voor de klus. We bieden regelmatig kortingen op geselecteerde gereedschappen, waaronder pijpsnijders. Houd onze website in de gaten voor de laatste aanbiedingen en profiteer van scherpe prijzen.

Toolstation Tip: Ontdek ons volledige assortiment online en profiteer van de beschikbare klantbeoordelingen om de beste keuze te maken.

Wanneer heb je een pijpsnijder nodig?


Een pijpsnijder is onmisbaar in situaties waarin je nauwkeurig en haaks door ronde metalen buizen wilt snijden. Of je nu bezig bent met sanitair, verwarmingssystemen of andere toepassingen waarbij buizen op maat moeten worden gemaakt, een pijpsnijder maakt het werk aanzienlijk eenvoudiger.

Met een pijpsnijder maak je in enkele stappen een perfecte snede. Het begint met het openen van de pijpsnijder, het plaatsen van de buis, het aandraaien van het mes en ten slotte het draaien van de pijpsnijder om de gewenste inkerving te creëren.

Waar op letten bij het kopen van een pijpsnijder?


Bij het kiezen van de juiste pijpsnijder zijn er enkele belangrijke overwegingen. Bedenk welk type buis je vaak snijdt en kies op basis daarvan het geschikte model. Voor lichte materialen zoals koper is een mini pijpsnijder ideaal, terwijl voor dikke stalen buizen een zwaarder model nodig is.

Let ook op het gebruiksgemak en de aanpasbaarheid van de pijpsnijder. Bij Toolstation hebben we diverse handbediende, ratel- en verstelbare pijpsnijders, zodat je altijd het perfecte gereedschap voor de klus hebt.

Koop je pijpsnijders met Click en Collect


Bij Toolstation begrijpen we dat tijd kostbaar is, vooral als je midden in een klus zit. Daarom bieden we de Click & Collect-service aan, waarmee je jouw bestelling al na slechts 10 minuten kunt ophalen in een van onze 100+ winkels.

Profiteer van het gemak van Click & Collect en haal jouw pijpsnijder op wanneer het jou uitkomt. Snel, efficiënt en precies zoals jij het wilt. Toolstation Tip: Download onze nieuwe Toolstation App voor een nog snellere en persoonlijkere winkelervaring. Bestel eenvoudig onderweg en haal je gereedschap op wanneer het jou uitkomt.
Sorteren
Bahco Bahco Bahco 306 automatische pijpsnijder Ø15mm 40644 van Toolstation
( 72 )
Bahco Bahco Bahco 306 automatische pijpsnijder Ø22mm 76470 van Toolstation
( 72 )
Bahco Bahco Bahco 306 automatische pijpsnijder Ø12mm 41499 van Toolstation
( 15 )