Plaatscharen & Blikscharen

Bij Toolstation begrijpen we het belang van goed gereedschap voor professionals. Daarom hebben we verschillende plaatscharen die geschikt zijn voor veel verschillende klussen. Of je nu een ervaren professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, met de juiste plaatschaar in je gereedschapskist ben je klaar voor elke uitdaging.

Plaatscharen zijn onmisbaar bij veel verschillende klussen. Van het snijden van ventilatiekanalen en het aanpassen van metalen dakbedekking tot het repareren van auto's. De veelzijdigheid van een plaatschaar maakt het een sterk gereedschap voor elke professional.

Het belang van de juiste plaatschaar


Plaatscharen zijn niet zomaar scharen; ze zijn ontworpen om precies en efficiënt door o.a. metaal en andere ijzerwaren te knippen. Bij Toolstation hebben we een breed assortiment aan plaatscharen van topmerken zoals Toughbuilt en Stanley. Zo bieden we sterke Toughbuilt Aviation plaatscharen die bekend staan om hun robuustheid en precisie, evenals figuurplaatscharen voor het meer gedetailleerde snijwerk.

Waar moet ik op letten?


Let bij het kiezen van een plaatschaar op de volgende punten. Ten eerste, het materiaal en de dikte van het materiaal dat je wilt snijden. Verschillende plaatscharen zijn ontworpen voor verschillende materialen en diktes, zoals voor gewoon staal en roestvrij staal. Ten tweede, het type snede dat je wilt maken. Voor rechte sneden kun je andere scharen nodig hebben dan voor gebogen of moeilijkere sneden.

Bestel nu eenvoudig en snel je plaatscharen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je plaatscharen al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Toughbuilt Toughbuilt Toughbuilt Aviation plaatschaar Rechts knippend* 21350 van Toolstation
( 2 )
Erdi Erdi Erdi D16 figuurplaatschaar Recht/Rechts 74284 van Toolstation
( 8 )
Toughbuilt Toughbuilt Toughbuilt Aviation plaatschaar Links knippend 21349 van Toolstation
( 10 )
Erdi Erdi Erdi D16 figuurplaatschaar Recht/Links 25333 van Toolstation
( 10 )
Toughbuilt Toughbuilt Toughbuilt Aviation plaatschaar Recht knippend* 21351 van Toolstation
( 9 )