Rafter Squares

Een Rafter Square, ook bekend als een snelvierkant, wordt gebruikt bij vele klusprojecten. Dit veelzijdige instrument helpt bij het nauwkeurig aftekenen van zowel 45° als 90° hoeken. Ook kun je het gebruiken als gradenboog voor andere hoekmetingen. Met de juiste Rafter Square van merken zoals Hultafors of DeWALT kun je vertrouwen op je gereedschap voor elke taak, groot of klein.

Toepassingen van Rafter Squares


Rafter Squares worden gebruikt in diverse klussen. Zo worden ze vaak gebruikt bij het bouwen van daken, waar nauwkeurige hoekmetingen belangrijk zijn voor een stevige constructie. Ook bij het maken van meubels of andere houtconstructies waar precisie belangrijk is. Met de Rafter Square kun je snel en accuraat hoeken aftekenen zonder meerdere gereedschappen te hoeven gebruiken.

Welke Rafter Square kies ik?


Bij de aanschaf van een Rafter Square is het belangrijk om te letten op de maat en het materiaal. De meest voorkomende maat is 300mm en is geschikt voor de meeste projecten. Merken als Hultafors en DeWALT bieden robuuste opties die bekend staan om hun duurzaamheid en precisie. Of je nu kiest voor de DeWALT of de Hultafors Rafter Square, bij Toolstation vind je wat je zoekt.

Bestel nu eenvoudig en snel je Rafter Squares bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je Rafter Squares al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
DeWALT DeWALT DeWALT Rafter Speed Square 300mm 24592 van Toolstation
( 51 )
Hultafors Hultafors Hultafors Rafter Square 180mm 16823 van Toolstation
( 101 )
DeWALT DeWALT DeWALT Rafter Speed Square 180mm 24591 van Toolstation
( 51 )
Hultafors Hultafors Hultafors Rafter Square 300mm 80460 van Toolstation
-20%
( 23 )
€ 31,16 adviesprijs € 38,95
excl. btw € 25,75

• De Rafter Square is een extreem veelzijdig stuk geree .... meer lezen

Hultafors Hultafors Hultafors Rafter Square 120mm 53448 van Toolstation
( 23 )