Roterende lasers

Roterende lasers zijn krachtige hulpmiddelen voor iedereen in de bouwsector, van ZZP'ers tot kleine klusbedrijven. Ze bieden een 360-graden horizontale of verticale lijn rondom het instrument, ideaal voor taken waarbij nauwkeurige nivellering vereist is, zoals bij het leggen van funderingen, het plaatsen van grote installaties of algemene bouwactiviteiten. Hier lees je waar je op moet letten bij het aanschaffen van een roterende laser.

Waar moet ik op letten?


Roterende lasers zijn verkrijgbaar in rode of groene laseruitvoeringen. Groene lasers zijn doorgaans beter zichtbaar dan rode, vooral in lichte omgevingen of op grotere afstanden. Ook het bereik van de laser is belangrijk, dit bepaalt hoe ver de laserlijn zichtbaar is, wat vooral telt bij grootschalige projecten.

Sommige roterende lasers worden geleverd met ontvangers, die helpen bij het detecteren van de laserlijn over lange afstanden of in fel licht. Dit is een belangrijke functie als je vaak buitenshuis werkt of op grote werkterreinen. Roterende lasers worden vaak veel gebruikt op bouwplaatsen. Daarom is het goed om een model te kiezen dat robuust en waterdicht is. Een goede IP-klasse geeft aan dat de laser bestand is tegen stof en water, zodat de laser langer meegaat. Als laatste hebben veel roterende lasers extra functies, zoals een ingebouwde waterpas en de mogelijkheid om hellingen te meten.

Bestel nu eenvoudig en snel je roterende lasers bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je roterende lasers al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren