Schroevendraaiers

Vakmensen en klussers kunnen niet zonder een schroevendraaier in hun gereedschapskist. Een schroevendraaier is nodig om schroeven in of uit materiaal te draaien en bestaat uit een steel van metaal en een handvat. Het uiteinde van de steel heeft de vorm van de kop van de schroef. Er bestaan veel verschillende soorten schroeven en daarom zijn er ook veel types schroevendraaiers nodig om de schroeven los of vast te draaien. Wil je nu en in de toekomst goed voorbereid zijn? Dan kun je het beste een schroevendraaier set aanschaffen, zodat je altijd de juiste schroevendraaier hebt.

Diverse soorten en merken schroevendraaiers

Bij Toolstation verkopen we schroevendraaiers van verschillende merken, zoals Bahco, Draper, Milwaukee, Stanley en WIHA. Deze merken hebben allerlei soorten schroevendraaiers met diverse aandrijftypes in hun assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een Torx schroevendraaier of een kruiskop schroevendraaier. Een Torx schroevendraaier wordt ook wel een ster schroevendraaier genoemd. Deze schroevendraaier is geschikt voor Torx schroeven. De kruiskop schroevendraaier is een veelgebruikte schroevendraaier en heb je nodig voor het verwijderen en indraaien van schroeven met een groef in een X-vorm.

Welke schroevendraaier kopen?

T-handschroevendraaier, een ratelschroevendraaier, slagschroevendraaier; welke speciale schroevendraaiers heb je nodig voor je klus? Met een slagschroevendraaier creëer je extra kracht zonder daarvoor zelf veel kracht uit te oefenen. Door een klap met de hamer op de slagschroevendraaier te geven, wordt de schroef gedraaid en komt deze los. Een T-handschroevendraaier is een kleine schroevendraaier waarmee je gemakkelijker bij moeilijk bereikbare plekken komt. Voor deze schroevendraaier moet je meestal een aparte set met bitjes aanschaffen. Vervolgens kun je het bitje aanpassen aan het type schroef dat je los of vast wilt draaien. Met een ratelschroevendraaier draai je een schroef in of uit het materiaal door heen-en-weerbewegingen te maken. Ook deze schroevendraaier is handig bij moeilijk bereikbare plaatsen, omdat je bij dit gereedschap geen volledige draai hoeft te maken. Verschillende schroevendraaiers bestellen en na 10 minuten ophalen? Kom dan langs bij een vestiging bij jou in de buurt.

Schroevendraaier nodig? Bestel online of kom langs

Wil je altijd een schroevendraaier bij de hand hebben die past? Koop dan je schroevendraaier(s) online bij Toolstation. De schroevendraaiers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus er is altijd een schroevendraaier te koop die past bij jouw budget. Komt je bestelling uit op 20 euro of meer? Dan laten we je bestelling gratis bezorgen.
Draper Draper Draper schroevendraaier PZ 1x75mm - 60568 - van Toolstation
( 3 )
Draper Draper Draper schroevendraaier SL 9.5x250mm - 31049 - van Toolstation
( 24 )
Wiha Wiha Wiha VDE SlimFix schroevendraaier 3.5x100mm - 38574 - van Toolstation
( 8 )
Draper Draper Draper schroevendraaier SL 8x150mm - 97875 - van Toolstation
( 25 )
Draper Draper Draper schroevendraaier PH 2x100mm - 84728 - van Toolstation
( 26 )
Draper Draper Draper schroevendraaier SL 5x100mm - 32665 - van Toolstation
( 26 )
Draper Draper Draper schroevendraaier PH 1x75mm - 12955 - van Toolstation
( 27 )