Spanningzoekers & Spanningstesters

Spanningzoekers en spanningstesters zijn onmisbare gereedschappen voor iedereen die met elektriciteit werkt, van professionele elektriciens tot enthousiaste doe-het-zelvers. Deze apparaten zorgen voor veiligheid door snel en effectief de aanwezigheid van elektrische spanning te detecteren. Spanningzoekers en testers worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van het controleren van stopcontacten en lichtschakelaars tot het diagnosticeren van problemen met grote elektrische systemen.

Merken zoals Laserliner, Bosch en Einhell staan bekend om hun hoogwaardige elektrische gereedschappen en bieden extra zekerheid bij het uitvoeren van elektrische tests.

Detectiemogelijkheden


Het is essentieel dat je een apparaat kiest dat zowel wisselspanning (AC) als gelijkspanning (DC) kan detecteren. Sommige geavanceerde modellen bieden automatische detectie, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verbetert en de veiligheid verhoogt. Deze feature stelt de tester in staat om automatisch het type spanning te herkennen en de juiste meting uit te voeren.

Gebruiksgemak


Kies een spanningstester die gemakkelijk te gebruiken is en duidelijk af te lezen is. Een goed afleesbaar display en een logische bediening schelen veel tijd. Modellen met geluids- of lichtsignalen die aangeven wanneer er spanning wordt gedetecteerd, zijn bijvoorbeeld handig in lawaaierige of slecht verlichte omgevingen.

Bestel nu eenvoudig en snel je spanningsmeters bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Dankzij onze Click & Collect service kun je je spanningsmeters al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Netspanningstester 190mm - 86308 - van Toolstation
( 33 )
Roughneck Roughneck Roughneck netspanningstester 140mm 32780 van Toolstation
( 137 )
Spanningzoeker 120-240V - 23890 - van Toolstation
-10%
( 49 )
23890 Spanningzoeker 120-240V
€ 4,09 adviesprijs € 4,55
excl. btw € 3,38

• VDE goedgekeurd • Volledig geïsoleerd