Tegelkniptangen

Tegelkniptangen zijn onmisbaar gereedschap voor iedereen die regelmatig met keramische tegels werkt. Of je nu een badkamer renoveert of een keukenvloer legt, de juiste tegelkniptang kan het verschil maken.

Kies de juiste type tegelkniptang


Er zijn verschillende soorten tegelkniptangen, elk ontworpen voor specifieke taken. Sommige zijn beter geschikt voor kleine, fijne snedes, zoals voor mozaïektegels. Andere zijn robuuster en daardoor meer geschikt voor het snijden van dikke of grote tegels. Toolstation heeft tangen gemaakt van gehard staal, die niet alleen sterk, maar ook bestand zijn tegen slijtage bij regelmatig gebruik. De handvatten zijn vaak ook comfortabel en ergonomisch, zodat je zonder veel moeite nauwkeurig kunt werken.

Bestel nu eenvoudig en snel je tegelkniptangen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je tegelkniptangen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren