Telefoontangen

Een telefoontang komt van pas bij veel verschillende klussen. Of je nu werkt aan een elektrische installatie, draden wilt knippen of bezig bent met een andere mechanische klus, een telefoontang hoort thuis in iedere gereedschapskist. Deze tangen zijn ontworpen voor precisiewerk en zijn daarom ideaal voor het vastgrijpen, buigen en knippen van kleine onderdelen. Dankzij de smalle bekken kun je gemakkelijk werken in krappe ruimtes waar andere tangen niet bij kunnen.

Kwaliteit en duurzaamheid


Merken zoals Knipex en Wiha staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze merken bieden tangen die gemaakt zijn van sterk staal en voorzien zijn van comfortabele handgrepen. Dit zorgt voor een betere grip en minder vermoeidheid tijdens het werken.

Soorten telefoontangen


Er zijn verschillende soorten telefoontangen beschikbaar. Elke soort heeft zijn eigen specifieke toepassing. Zo zijn er tangen met halfronde, lange bekken die ideaal zijn voor het grijpen en buigen van draad in kleine ruimtes. Daarnaast heb je tangen met gebogen, getande grijpvlakken voor een betere grip op gladde of kleine onderdelen.

Bestel nu eenvoudig en snel je telefoontangen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je telefoontangen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren