TX-sleutels

TX en hex sleutels horen thuis in de gereedschapsset van iedere klusser. Of je nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de juiste TX-sleutel maakt het verschil voor jouw klus. Er zijn verschillende soorten TX-sleutels beschikbaar, van individuele sleutels tot complete sets. Kies voor een merk zoals Wiha, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en ergonomisch ontwerp, om verzekerd te zijn van kwaliteit en comfort tijdens het werk.

Wat zijn TX-sleutels en waarom zijn ze belangrijk?


Met TX-sleutels, ook bekend als Torx-sleutels, zijn bedoeld voor het aandraaien en losmaken van Torx-schroeven. Deze schroeven herken je aan hun stervormige ontwerp met zes kartels. In tegenstelling tot traditionele inbussleutels bieden TX-sleutels een betere grip en minder kans op doordraaien van de schroefkop.

Bestel nu eenvoudig en snel je TX-sleutels bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je TX-sleutels al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren