Uitschuifmessen & Veiligheidsmessen

Uitschuifmessen en veiligheidsmessen zijn super veelzijdig. Ze zijn perfect voor het snijden van materialen zoals tapijt, vinyl, karton en nog veel meer. Ook zijn ze handig voor het precies snijden van kitranden of het verwijderen van oude verflagen. Eigenlijk is er bijna geen klus waarbij een goed mes niet van pas komt. Bij Toolstation begrijpen we het belang van goed gereedschap. Daarom bieden we een breed assortiment aan messen van topmerken zoals Stanley, Toughbuilt en Hultafors. Of je nu een professional bent of een enthousiaste klusser, het juiste mes kiezen maakt je werk niet alleen makkelijker, maar ook veiliger en plezieriger. Kies verstandig en maak elke klus tot een succes.

Verschillende soorten messen


Er zijn messen voor specifieke taken, zoals het Toughbuilt 2-IN-1 uitschuifmes. Dit mes is handig omdat je het kunt gebruiken om kit mee te verwijderen en ook als gewoon afbreekmes. Ook heeft Toolstation handige inklapbare messen, die veilig in je zak passen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je jezelf snijdt. Denk aan wat je het meest gaat doen met het mes en kies dan het type dat het beste bij die taken past.

Waar moet je op letten?


Bij het kiezen van een mes is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Kijk naar de kwaliteit van het mes: je wilt iets dat lang meegaat en goed blijft snijden. Comfort is ook belangrijk. Je gaat het mes waarschijnlijk veel gebruiken, dus zorg ervoor dat het lekker in de hand ligt. Veiligheid mag ook niet vergeten worden. Een goed veiligheidsmes trekt zichzelf terug om ongelukken te voorkomen.

Bestel nu eenvoudig en snel je veiligheidsmessen bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je veiligheidsmessen al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Toughbuilt Toughbuilt Toughbuilt 2-IN-1 uitschuifmes 165mm 21360 van Toolstation
( 357 )
Stanley Stanley Stanley wegwerpmesjes 140mm 140mm 35711 van Toolstation
-61%
( 55 )
Hultafors Hultafors Hultafors uitschuifmes URZ 160mm 16738 van Toolstation
-31%
Stanley Stanley Stanley Instant Change uitschuifmes 180mm 28814 van Toolstation
-30%
( 12 )