VDE schroevendraaiers

Deze gereedschappen zijn belangrijk voor elke professional die met elektriciteit werkt. De veiligheidsstandaarden van VDE garanderen dat je beschermd bent tegen elektrische schokken, een must-have voor elke klusser die met elektrische systemen werkt. VDE-gereedschappen zijn gekeurd en daardoor ben je als gebruiker zeker dat je veilig met hoge voltages kunt werken.

Professionele merken zoals Wiha en Milwaukee hebben verschillende soorten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, maar alle VDE-schroevendraaiers delen dezelfde kwaliteit: veiligheid bij elektrische klussen. Of je nu kiest voor een enkele schroevendraaier of een complete set, met de VDE-schroevendraaiers kun je snel verder met jouw klus.

KWaarom VDE-schroevendraaiers onmisbaar zijn


VDE-schroevendraaiers zijn niet zomaar gereedschappen; ze zijn een belangrijke uitrusting voor iedereen die veilig met elektriciteit wil werken. Ze onderscheiden zich van standaard schroevendraaiers door hun isolatie, getest en gecertificeerd volgens de strenge VDE-normen. Dit betekent dat ze veilig gebruikt kunnen worden bij werkzaamheden aan elektrische installaties.

Deze schroevendraaiers worden gebruikt in een verscheidenheid aan klussen, van het installeren van stopcontacten tot het repareren van elektrische apparaten.

KVerschillende soorten en maten


Van platte kop tot kruiskop, er is een schroevendraaier voor elke specifieke taak. Merken zoals Wiha en Milwaukee hebben verschillende VDE-schroevendraaiers. Zo heeft Toolstation losse VDE bithouders en sets met alle soorten koppen, van pozidrive tot aan torx en sleufkopschroevendraaiers.

KBestel nu eenvoudig en snel je VDE-schroevendraaiers bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn in al onze 100+ winkels. Met onze Click & Collect service kun je je VDE-schroevendraaiers al na 10 minuten ophalen. Winkelen wordt bij ons nog eenvoudiger met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Wiha Wiha Wiha VDE SlimFix schroevendraaier 4.0x100mm 85598 van Toolstation
( 22 )
Wiha Wiha Wiha VDE SlimFix schroevendraaier 3.5x100mm 38574 van Toolstation
( 22 )
Wiha Wiha Wiha VDE SlimFix schroevendraaier PH1x80mm* 97964 van Toolstation
( 22 )
Wiha Wiha Wiha VDE SlimFix schroevendraaier 6.5x150mm* 99972 van Toolstation
( 22 )
Wiha Wiha Wiha VDE SlimFix schroevendraaier 5.5x125mm* 42828 van Toolstation
( 22 )
Wiha Wiha Wiha verwisselbare schroevendraaierset VDE en bitset slimVario 18-delig 15629 van Toolstation
-17%
( 3 )