VDE tangen

Bij Toolstation begrijpen we dat professionele gereedschappen essentieel zijn voor je werk. VDE-tangen zijn daar een perfect voorbeeld van. Deze speciaal gecoate gereedschappen bieden bescherming tegen elektrische schokken, wat ze onmisbaar maakt voor iedere elektricien. Merken zoals Knipex en Wiha staan bekend om hun VDE-tangen. Deze merken hebben verschillende tangen die voldoen aan de strenge veiligheidsnormen die vereist zijn voor werkzaamheden met elektriciteit.

Selectie van de juiste VDE-tang


VDE-tangen komen in verschillende soorten zoals draadstriptangen en zijkniptangen. Ook heeft Toolstation handige tangensets. Elk type heeft zijn eigen specifieke toepassing. Draadstriptangen zijn ideaal voor het nauwkeurig strippen van draden zonder deze te beschadigen, terwijl zijkniptangen perfect zijn voor het knippen van draad op moeilijk bereikbare plaatsen. Een tangenset komt van pas als je klussen uitvoert en verschillende tools nodig hebt.

Speciale coating


VDE-tangen zijn ontworpen voor veiligheid bij elektrische klussen. Ze zijn belangrijk voor het installeren van elektrische bedrading. De isolerende coating maakt ze veilig voor werkzaamheden tot 1000 volt. Dit maakt geschikt voor elektriciens die dagelijks met elektriciteit werken.

Bestel nu eenvoudig en snel je VDE-tangen bij Toolstation


Toolstation wil je graag snel verder helpen met je klus. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Met onze Click & Collect service kun je je VDE-tangen al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Knipex Knipex Knipex 7006 VDE zijkniptang 180mm 87208 van Toolstation
( 11 )
Knipex Knipex Knipex 7005 zijkniptang 180mm 23875 van Toolstation
( 7 )
Knipex Knipex Knipex 0306 VDE combinatietang 180mm 75554 van Toolstation
( 1 )
Knipex Knipex Knipex 7006 VDE zijkniptang 160mm 36221 van Toolstation
( 4 )