Waterpomptangen

Heb je een tang nodig om een koppeling van een waterleiding aan te draaien? Gebruik dan een waterpomptang. De bek van een waterpomptang heeft een driehoekige uitsparing die je om de koppeling kunt zetten. De tandjes in de driehoekige uitsparing zorgen ervoor dat je grip kunt uitoefenen op de koppeling. Bij Toolstation hebben we ook waterpomptangen met een gladde driehoekige uitsparing.

Grote waterpomptang en verstelbare waterpomptang


Bij Toolstation verkopen we waterpomptangen van verschillende topmerken, zoals Knipex, WIHA, Stahlwille en Dickie Dyer. De waterpomptangen kunnen van elkaar verschillen als het gaat om het gewicht en de lengte van de tang. Tijdens het uitvoeren van je klus is het belangrijk dat je een goede maat tang hebt. De tang moet niet te groot of te klein zijn en ook zeker niet te zwaar. Vaak zijn de bek en de lengte van de tang verstelbaar, waardoor je precies de juiste instellingen hanteert.

Veilig klussen met het juiste gereedschap


De tandjes in de driehoekige uitsparing van de waterpomptang zorgen ervoor dat je grip kunt uitoefenen op de koppeling, maar het materiaal kan daardoor wel beschadigen. Om verwondingen te verhinderen, zijn veel waterpomptangen uitgerust met knijpbescherming. Daarnaast hebben vrijwel alle handvatten van de waterpomptangen slipweerstand. Je handen kunnen daardoor niet zomaar van het handvat glijden.

Waterpomptang kopen bij Toolstation


Behalve losse waterpomptangen waarbij zowel de bek als de benen verstelbaar zijn, verkopen we ook een drie- of vierdelige set met waterpomptangen. Je hebt dan meteen waterpomptangen in verschillende maten, waardoor je altijd kunt rekenen op het juiste gereedschap voor je klus. Zo snel mogelijk aan de slag met een waterpomptang? Bestel dan je gereedschap online en haal het na 10 minuten al op bij een vestiging in de buurt. Geen tijd om langs te komen? Dan bezorgen we het gewoon de volgende dag al bij je thuis.
Sorteren
Knipex Knipex Knipex Alligator 8801 waterpomptang 180mm 30130 van Toolstation
( 6 )
Knipex Knipex Knipex Alligator 8801 waterpomptang 250mm 79681 van Toolstation
( 30 )
Wiha Wiha Wiha Classic waterpomptang 250mm 25283 van Toolstation
( 11 )
Wiha Wiha Wiha Classic waterpomptang 180mm 46876 van Toolstation
( 7 )