Perfect Cover Damp-open 1x25m

Productcode: 58913 Verkoopeenheid: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Productomschrijving

Perfect Cover Damp-open is speciaal ontwikkeld voor vloeren die gevoelig zijn voor vocht zoals keramische tegels en houten vloeren. De ondergrond moet stofvrij, glad, schoon en vrij van chemische middelen zijn. De verwerkingstemperatuur is tussen de 5 en 40 graden Celsius. Banen moeten aangelegd worden met een overlapping van circa 10 cm. Vooraf testen wordt altijd aangeraden.

Perfect Cover Damp-open beschikt over de hoogste kwaliteit met eigenschappen als antislip, vloeistofdicht, schokabsorberend, ademend en zelfklevend. Tape is hierdoor niet meer nodig. Ten slotte is het product gemaakt van gerecycled polyestervlies met een extra PE-toplaag. Het speciale membraan laat vocht ontsnappen en verhindert het binnendringen van vloeistoffen. Het ademende vlies laat 70 gram per m² per 24 uur door.

Perfect Cover Damp-open is niet geschikt voor poreuze stenen vloeren, natuurstenen vloeren, kleitegels en recent gelegd beton. Daarnaast kan het product maximaal 3 maanden ingezet worden. Ook moet de vloerverwarming uitgeschakeld zijn.

Technische specificaties
EAN 8718719472163
Fabrikant ID 28425
Lengte (mm) 170
Breedte (mm) 170
Hoogte (mm) 1000
Lengte (m) 25
Gewicht (kg) 4
Beoordelingen

Vaak samen gekocht