Stuclopers

Ben je op zoek naar stevige stuclopers om je vloeren te beschermen tijdens renovatie- of bouwwerkzaamheden? Zoek niet verder! Bekijk ons assortiment en maak vandaag nog je keuze! In ons assortiment vind je verschillende stuclopers die aan al jouw eisen voldoen. Ontdek een ruime keuze aan stuclopers, waaronder traditionele stuclopers, damp-open stuclopers en gecoate stuclopers. Eenmaal je keuze gemaakt? Laat dan je stucloper bezorgen of haal hem binnen 10 minuten op in een van onze winkels.

Bescherm je vloeren met betaalbare traditionele stuclopers


Onze traditionele stuclopers zijn gemaakt uit kraftpapier met LDPE-coating. Deze lopers bieden uitstekende bescherming tegen schade aan vloeren. ze zijn ideaal voor verhuizingen en bieden goede bescherming op harde vloeren. Gebruik ze echter niet voor langdurig vochtige omstandigheden, zoals schilderen of stukadoren. Zorg ervoor dat je ze goed vastlegt met tape voor optimale bescherming.

Dampdoorlatende stuclopers: Ademend en beschermend


Voor natte of vochtige vloeren die recent gelegd zijn, bieden onze damp-open stuclopers de perfecte oplossing. Het speciale membraam zorgt ervoor dat de vloer kan ademen en vocht kan afvoeren, terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen water, vuil en verf.

Gecoate stuclopers: Bescherming voor droge oppervlaktes


Voor droge oppervlaktes, zoals stofvrije, gladde en schone ondergronden, zijn onze gecoate stuclopers ideaal. Het afdekvlies beschermt tegen vuil, vocht, rollend materieel en vallende gereedschappen. Zorg ervoor dat de temperatuur in de ruimte waar het komt te liggen tussen de 5 en 40 graden Celsius ligt en leg de banen met een overlapping van circa 10 cm aan.

Stucloper vastzetten


Het gebruik van een stucloper is eenvoudig. Rol het materiaal uit, snij het op maat met een stanleymes en versterk de ondergrond met verpakkingstape. Dit voorkomt verschuivingen en scheurvorming. Wil je het nog steviger vastzetten? Gebruik dan onze stucloper tape, die je snel en efficiënt kunt aanbrengen.

Waarom een stucloper kopen bij Toolstation?


Bij Toolstation vinden wij het belangrijk om onze klanten te voorzien van de beste deals. Check regelmatig onze website voor stucloper aanbiedingen en profiteer van scherpe prijzen. Eenmaal een keuze gemaakt? Met onze Click & Collect-service haal je jouw stucloper al binnen 10 minuten op in een van onze winkels. Geen wachttijden, direct aan de slag. Je kunt je bestelling ook gratis laten bezorgen vanaf €30! Dus waar wacht je nog op!
Sorteren
Perfect Cover Standaard 0,65x25m - 82916 - van Toolstation
( 26 )
HPX HPX HPX Stucloper tape 50mmx33m 11043 van Toolstation
( 116 )
Stucloper 60m² - 86485 - van Toolstation
( 117 )
Stucloper 35m² - 87340 - van Toolstation
( 186 )
Perfect cover Perfect cover Perfect Cover Standaard 1x25m 92852 van Toolstation
( 4 )