Muurverf & Plafondverf

Heb je verf nodig voor een klus? Ga je een muur verven of juist een plafond? Het is belangrijk dat je precies weet voor welke oppervlakte je de verf nodig hebt. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan je muurverf gemakkelijk in onze webshop. Bekijk het assortiment muur- en plafondverf van onder andere de merken Bridex en Sikkens.

Diverse kleuren latex muur- of plafondverf

Ben je op zoek naar geschikte verf voor je klus? Dan is het belangrijk om te weten welke muren of plafonds je gaat schilderen. Als je bijvoorbeeld een buitenmuur gaat verven, heb je andere verf nodig dan wanneer je een binnenmuur onder handen neemt. Heb je muurverf nodig? In de meeste gevallen wordt de kleur wit gebruikt. Deze kun je eenvoudig bestellen via onze webshop.

Wat is latex muurverf?

Er zijn verschillende soorten verf die je kunt gebruiken voor een muur. Latex muurverf is een van de veel gebruikte soorten hiervoor. De gebruiksvriendelijke verf droogt namelijk enorm snel. Zo kun je snel schakelen tijdens de verfklus. De naam latexverf gaat terug naar de jaren 40. In die tijd werd latex verf gemaakt uit een emulsie met natuurlijk en vloeibaar rubber. Tegenwoordig wordt de verf gemaakt op basis van synthetische materialen. Latex lost - in tegenstelling tot olieverf - op door het gebruik van water. Dit zorgt ervoor dat de verf snel en gemakkelijk opdroogt. Je kunt de latex muurverf ook verdunnen met water, mocht je dit nodig achten. De verf wordt voornamelijk gebruikt voor binnenmuren en plafonds.

Muurverf kopen? Bekijk ons assortiment

Heb je een keuze gemaakt voor een kleur muurverf? Bestel deze direct in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de verf binnen enkele dagen bij je thuis of op de zaak geleverd wordt. Wil je de verf vandaag nog gebruiken? Maak dan gebruik van onze Click & Collect service. Wij leggen de verf na bestelling in 10 minuten klaar op een van onze vele vestigingen. Vervolgens kun je hem direct op komen halen. Dit bespaart je enorm veel tijd zodat jij direct met je klus kan beginnen.
Bridex Bridex Bridex Monotex muurverf extra dekkend mat 15L wit - 10650 - van Toolstation
( 10 )
€ 38,00
excl. btw € 31,40
Per eenheid € 2,53/L

Matte, high-performance wand- en plafondverf met een ui .... meer lezen

Alleen in de vestiging beschikbaar

ophalen
Toevoegen aan kluslijst