Inbouwspots & Opbouwspots

Opbouwspots en inbouwspots geven het licht dat je nodig hebt om goed te kunnen zien en kunnen tegelijkertijd heel trendy en sfeervol ogen. Bij Toolstation verkopen we diverse opbouw- en inbouwspots van de merken Massive en Sylvania. Deze inbouwspots en opbouwspots verschillen van elkaar als het gaat om het wattage, het aantal lumen en of ze wel of niet dimbaar zijn. Het aanbod met opbouw- en inbouwspots van Toolstation is uitgebreid, waardoor er altijd wel een opbouw- of inbouwspot te vinden is die past bij je persoonlijke voorkeuren.

Opbouwspots in verschillende uitvoeringen

De keuze voor bepaalde opbouw- of inbouwspots is vaak afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Wel of niet dimbaar? Hoeveel lumen? Welk wattage? Het zijn allerlei vragen die je kunt stellen als je deze lampen gaat aanschaffen. Het aantal lumen staat voor de hoeveelheid licht die een lamp uitstraalt. Het wattage geeft aan hoeveel energie een lamp verbruikt. Het energieverbruik ligt een stuk lager bij opbouwspots of inbouwspots met led. Let ook op de lichtkleur die de lamp uitstraalt. Dat kan namelijk variëren van 2200 tot 4000 kelvin. 4000 kelvin betekent dat de lamp wit, koel licht uitstraalt. 2200 kelvin is juist warm licht dat sfeervol oogt.

Inbouw- en opbouwspots kantelbaar en in diverse kleuren

Inbouw- en opbouwspots hebben een design dat past in de moderne interieurs van nu. Vaak wordt er voor witte inbouwspots gekozen, maar tegenwoordig zijn ook aluminium inbouwspots of opbouwspots in zwart erg populair. Let bij het aanschaffen van de spots goed op de rest van de inrichting. In een wit geschilderde ruimte kunnen inbouwspots in zwart in het plafond in combinatie met donkere meubels ontzettend trendy staan. Naast de keuze tussen verschillende kleuren kun je ook kiezen voor kantelbare spots. Het voordeel van dit soort spotjes is dat je ze eenvoudig een andere kant op kunt kantelen als je in de toekomst de inrichting van je interieur zou veranderen.

Koop inbouwspots en opbouwspots bij Toolstation

Kom je uit op een totaalbedrag van 20 euro of meer? Dan bezorgen we je bestelling al gratis bij je thuis. Je kunt de nieuwe verlichting dan morgen al verwachten. Heb je besloten om vandaag nog aan de slag te gaan met het plaatsen van inbouwspots in het plafond, maar wil je niet zoeken naar de juiste spotjes in de vestiging? Kies dan voor Click & Collect en haal je bestelling vrijwel direct daarna op in een vestiging naar keuze.