Bosch GSS 18V-13 accu vlakschuurmachine (body) 18V Li-ion

Merk Bosch Productcode: 83005 Verkoopeenheid: Stuk

€ 259,00 Excl. btw € 214,05
Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Actie: t/m 31 augustus 2024 inclusief GRATIS cadeau van Bosch. Registreer je aankoop op https://www.bosch-professional.com/nl/nl/pro360/prodeal/ en ontvang via Bosch jouw gratis cadeau.

Productomschrijving

Hoogtepunten van het product:
De GSS 18V-13 Professional biedt optimale controle op grotere oppervlakken. Dit wordt bereikt door een uitstekende gereedschapsbalans, met het zwaartepunt dicht bij het werkstuk en de superieure ergonomie van de polssteun en handgreep. De borstelloze motor en het Professional 18V System van Bosch zorgen voor een snelle voortgang van het werk - aanbevolen accu is de ProCORE18V 4.0Ah. Hij kan gemakkelijk worden bediend dankzij het intuïtieve concept en verwisselbaar schuurplaatsysteem.

Apparatuur en toepassing:
• De GSS 18V-13 Professional is bedoeld voor basisschuurwerk, opschuren, lakverwijdering en het afwerken van oppervlakken
• Deze kan worden gebruikt op hout, fineer, lak en vulmiddel evenals mineraal- en acrylmaterialen
• Deze is compatibel met het Bosch Click & Clean stofafzuigsysteem en het Professional 18V System

Aanvullende informatie:
Het beschikt over een stofzak, snelheidskeuze en verwisselbare schuurplaten in drie verschillende maten, uitgerust met een klithechting voor het bevestigen van schuurbladen. Optimale controle op grotere oppervlakken. Optimale controle door superieure ergonomie en uitstekende gereedschapsbalans. Snelle voortgang van het werk dankzij borstelloze motor en het Professional 18V System van Bosch. Intuïtieve werking met drie verwisselbare schuurplaten.

Leveromgang:
Accu en lader niet meegeleverd + stofzak

Technische specificaties
EAN 4059952606187
Merk Bosch
Fabrikant ID 06019L0101
Voltage (V) 18
Artikeltype Vlak schuurmachine
Beoordelingen

Vaak samen gekocht