Vlakschuurmachines

Vlakschuurmachine nodig voor grote oppervlakten? Op deze pagina vind je topkwaliteit vlakschuurmachines van verschillende merken en voor elk budget. Een vlakschuurmachine is een handig apparaat om zacht houten vloeren, deuren of kozijnen te schuren. De zool zit bevestigd onder het motorhuis. Hierop wordt het schuurpapier vastgeklemd of met klittenband vastgemaakt.  Het excentriek op de as van de motor zorgt voor een trillende beweging, zodat vlakke delen makkelijk geschuurd kunnen worden. Moet je vaak lastige plekken zoals hoeken van een raamkozijn schuren? Bekijk dan ook ons assortiment deltaschuurmachines. Of kies voor een handige combi schuurmachine, die zowel een driehoekige als een rechte zool heeft.

Verschillende soorten vlakschuurmachines

Een vlakschuurmachine kopen doe je niet zomaar. Het is verstandig om de verschillende soorten schuurmachines te vergelijken voor je een keuze maakt. Toolstation heeft vlakschuurmachines in het assortiment die zijn uitgerust met een schuurblad met klemsysteem of een klittenbandhechting.  Ook heb je de keuze uit diverse vlakschuurmachines op netstroom, maar je kunt ook gaan voor een accu vlakschuurmachine. De machines zijn compact en daardoor gebruiksvriendelijk. De vlakschuurmachine is vooral geschikt voor hout.  Wil je graag muren en betonnen vloeren glad maken, dan kun je het beste kijken naar Wand- en betonschuurmachines.

Bekijk vlakschuurmachines van Makita en nog meer merken bij Toolstation

Behalve de Makita vlakschuurmachine heeft Toolstation nog veel meer merken. Zo zijn er van Bosch meerdere vlakschuurmachines, zoals de Bosch vlakschuurmachine met accu of een multi combi schuurmachine.  Ook merken als DeWALT, Einhell en Festool hebben vlakschuurmachines van hoge kwaliteit. Je bestelt ze eenvoudig bij Toolstation. 

Koop een vlakschuurmachine bij Toolstation

Een vlakschuurmachine kopen doe je natuurlijk het beste bij Toolstation. Met meer dan 15.000 producten op voorraad kan het haast niet anders dan dat jij slaagt voor een nieuwe vlakschuurmachine, schuurpapier of wat je ook nodig hebt voor je klusproject.  Bestel eenvoudig je producten via onze webshop of de Toolstation app. Bestellingen vanaf € 20 worden gratis afgeleverd op het door jou opgegeven adres.  Met Click & Collect bestel en betaal je online. Na 10 minuten kan je jouw bestelling al ophalen in een vestiging bij jou in de buurt.  Je bent natuurlijk ook welkom om langs te komen bij een van de ruim tachtig Toolstation vestigingen. Je mag bij ons altijd rekenen op een vakkundige en snelle service.