Einhell TE-JS 18 accu decoupeerzaagmachine (body) 18V Li-ion

Merk Einhell Productcode: 66717 Verkoopeenheid: Stuk

Aantal
Controleer de voorraad in jouw vestiging

Actie: t/m 11 september 2024 inclusief GRATIS 2,5ah starter kit. Voeg de accu (11781) zelf toe aan je winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend.

Productomschrijving

Einhell Accu Decoupeerzaag TE-JS 18/80 Li Solo - Power X-Change
De TE-JS 18 Li Solo is een krachtige Accu Decoupeerzaag, die voor veelzijdige zaagklussen kan worden gebruikt. Gebruik de machine bijvoorbeeld in huis, garage of op een werkplaats. Met de instelbare pendelslag en de zeer rustige loop van de machine is het maken van snelle, precieze sneden heel eenvoudig. Dankzij de universele zaagbladhouder op de machine is het mogelijk om een zaagblad zonder het gebruik van extern gereedschap te verwisselen. Het zaagblad in de machine biedt een zaagdiepte van 80, 12 en 10 mm in respectievelijk hout, kunststof en staal. Bij het instellen van de pendelslag heb je de keuze uit vier verschillende standen: geen, klein, gemiddeld en hoog. De geïntegreerde afblaasfunctie voor stof zorgt ervoor dat je tijdens het gebruik van de machine een goed zicht blijft behouden op het materiaal waarmee word gewerkt.

Om veilig te kunnen werken beschikt de machine over een LED-licht, die op het zaagbereik van de machine schijnt. Dankzij het geïntegreerde kunststof glij-inzetstuk worden gevoelige werkstukken ontzien bij het gebruik van de machine. Ook worden materialen beschermd tegen losscheurende spanen bij sneden zonder scheurvorming. Deze decoupeerzaag maakt het mogelijk om versteksneden te maken tot een hoek van 47° graden naar links en rechts. Om zeer exacte sneden te kunnen maken met deze decoupeerzaag is de machine voorzien van een extra opsteekbare indicatie van de snijlengte.

Deze Accu Decoupeerzaag werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu zit niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Accu Decoupeerzaag. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk.  U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (Inclusief accu en lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze Accu Decoupeerzaag verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.

Belangrijkste voordelen
• Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
• Zeer exact zagen dankzij zeer soepele werking
• Selecteerbare slingeractie voor snel zagen 
• Universele zaagbladopname
• Inclusief blaasfunctie voor optimale zichtbaarheid
• LED licht voor verlichting van het werkstuk
• Geïntegreerd kunststof schuifelement voor breekbare werkstukken
• Extra snijlijngeleider voor exact zagen
• Inclusief spaanafscherming
• Geleverd exclusief accu en lader

Technische specificaties
• Aantal slagen per minuut: 2400 /min
• Slaghoogte: 25.4 mm
• Zaagdiepte in Hout: 80 mm
• Zaagdiepte in Kunststof: 12 mm
• Zaagdiepte in Staal: 10 mm
• Max. Versteksnede: 47 °
• Gereedschapsloze zaagbladwissel: yes

Power X-Change
Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Technische specificaties
EAN 4006825601398
Merk Einhell
Fabrikant ID 4321200
Voltage (V) 18
Lengte (mm) 235
Breedte (mm) 90
Hoogte (mm) 225
Gewicht (g) 1820
Garantie (jaar) 2+1 jaar na online registratie
Artikeltype Decoupeerzaag machine
Beoordelingen

Vaak samen gekocht