Decoupeerzaagmachines

Decoupeerzaag nodig voor jouw klus? Dan zit je goed bij Toolstation. Een decoupeerzaag is een soort reciprozaagmachine voor het uitzagen van cirkels of het maken van afgeronde hoeken. Deze machine is daarnaast handig voor het zagen van onregelmatige vormen of het zagen van stukjes uit plaatmateriaal. Het is een multifunctionele zaag die is in te zetten bij verschillende klussen. We hebben verschillende decoupeerzagen van diverse merken in het assortiment. Denk aan een Makita decoupeerzaag, een Bosch decoupeerzaag of een decoupeerzaag van Festool. Toolstation helpt je bij het vinden van het meest geschikte gereedschap voor jouw project.

Vind een decoupeerzaag voor jouw klus


Wij hebben verschillende soorten decoupeerzagen in ons assortiment. Een belangrijk verschil tussen deze apparaten is dat je decoupeerzagen met netsnoer of met een accu hebt. De keuze voor een accu decoupeerzaag of een zaag met kabel is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Het voordeel van een accu decoupeerzaag is dat je meer bewegingsvrijheid hebt, maar een decoupeerzaag met kabel heeft meestal meer vermogen. Een decoupeerzaag met een vermogen van 580 watt is voor de meeste klussen geschikt. Voor het zwaardere werk, zoals het zagen van metaalplaten, heb je een decoupeerzaag van minimaal 650 watt nodig.

Snel klaar met een flexibele decoupeerzaag


Naast de keuze tussen een accu decoupeerzaag of een decoupeerzaag zonder accu kun je er bij Toolstation ook voor kiezen om een standaard decoupeerzaag of een pendeldecoupeerzaag te kopen. Een standaard decoupeerzaag heeft een zaagblad dat verticaal beweegt. Daarentegen maakt een pendeldecoupeerzaag ook verticale zaagsneden. Daarbij beweegt deze ook nog eens naar voren en achteren. Deze pendelbeweging zorgt ervoor dat de zaag gemakkelijk door steviger materiaal heen komt. Let er wel op dat de zaagsneden bij een pendeldecoupeerzaag iets grover zijn vanwege deze pendelbeweging. Hierdoor gaat het zagen sneller. Een ander voordeel van een pendeldecoupeerzaag is dat je makkelijker hoeken aanbrengt, omdat de machine niet hapert of vast komt te zitten.

Decoupeerzaag kopen bij Toolstation


Keuze gemaakt? Bestel dan je nieuwe gereedschap via onze webshop. We laten je nieuwe decoupeerzaag vlot bij je thuis bezorgen, zodat je meer tijd over houdt voor de klus. Heb je je nieuwe decoupeerzaag nu nodig? Maak dan gebruik van onze Click & Collect service. Dankzij deze service bestel je je nieuwe decoupeerzaag online en haal je het apparaat al na 10 minuten op in een vestiging naar keuze.
Sorteren