Acculaders

Heb je gereedschap dat werkt op een accu? Dan komt een acculader goed van pas. Met een acculader laad je je accu weer volledig op. De specificaties van de acculaders lopen uiteen als je kijkt naar de voltages en het aantal ampère-uur.  De acculaders zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Kijk voor een goedkope acculader ook eens bij ons assortiment met elektrisch gereedschap in de uitverkoop.

Acculaders voor Makita, DeWALT, Milwaukee en andere merken bij Toolstation

Als je het aanbod met acculaders bekijkt, dan zie je dat het assortiment bestaat uit acculaders van uiteenlopende merken. We verkopen Makita acculaders, DeWALT acculaders, Milwaukee opladers en meer.  De acculader die je kiest, is afhankelijk van de apparaten die je in je bezit hebt of van plan bent om te kopen. Heb je een apparaat van Makita? Dan heb je daar een acculader van hetzelfde merk voor nodig.  Komt een extra accu ook wel goed van pas? Bekijk dan ons assortiment met accu startersets.

Acculader voor professioneel gebruik

Wie zijn apparaten op professioneel niveau gebruikt, kan eigenlijk niet zonder een goede acculader. Acculaders kunnen accu's in slechts 30 minuten volledig opladen.  Er is ook een aantal acculaders verkrijgbaar waarmee je meerdere accu’s tegelijk oplaadt. Sommige acculaders zijn geschikt om zelfs vier accu's tegelijk op te laden. Dat is een uitkomst als je niet veel tijd hebt om te laden, maar wel met verschillende apparaten gaat werken.  Acculaders zijn verkrijgbaar met de volgende voltages: • 10,8V • 12V • 18V • 54V • 220V De meeste acculaders moeten hetzelfde voltage hebben als de accu die je in de lader doet. Een accu van 12V gaat dus in een acculader van 12V. Echter, sommige acculaders zijn ook geschikt voor accu's met verschillende voltages. 

Acculaders online of in de winkel kopen

Of het nu gaat om een apparaat dat je nodig hebt voor je klus of een acculader, je koopt het bij Toolstation. Ervaar het gemak van Click & Collect en haal je bestelling al binnen 10 minuten op bij een vestiging bij jou in de buurt.  Je kunt er ook voor kiezen je bestelling thuis of op je werkplaats te laten bezorgen.
Makita Makita Makita oplader 14,4V - 18V Li-ion LXT - 39364 - van Toolstation ( 25 )
Bosch Bosch Bosch GAL 1880 CV snellader 18V Li-ion - 8.0Ah - 22211 - van Toolstation ( 6 )
Makita Makita Makita oplader 10,8V - 12V* - 34697 - van Toolstation ( 27 )
Einhell Einhell Einhell oplader 18V Li-ion duo lader - 79155 - van Toolstation ( 1 )
Einhell Einhell Einhell oplader 18V Li-ion - 74297 - van Toolstation ( 9 )
Einhell Einhell Einhell oplader 18V Li-ion snellader - 64620 - van Toolstation ( 1 )