Cirkelzaagmachines

Bent u op zoek naar een geschikte cirkelzaag? Op Toolstation vindt u een uitgebreid assortiment met cirkelzagen van diverse merken zoals Makita, Bosch, Festool, Metabo en DeWALT. In ons assortiment vindt u cirkelzaagmachines in verschillende uitvoeringen zoals een accucirkelzaagmachine of een cirkelzaag die op netstroom werkt. De cirkelzaag is perfect te gebruiken voor verschillende soorten materialen en is daarmee erg veelzijdig.

Soorten cirkelzagen
In het ons assortiment vindt u verschillende soorten cirkelzagen. Iedere cirkelzaag heeft een andere functionaliteit. Het is dan ook belangrijk onderscheid te maken tussen deze verschillen. Dit helpt u bij het maken van de juiste keuze.

¬ Hand cirkelzaag
De hand cirkelzaag is een compacte een zaagmachine. De machine bestaat uit een cirkelzaagblad die wordt aangedreven door een motor. Deze machine is geschikt voor het recht afzagen van diverse bouwmaterialen.

¬ Invalcirkelzaag
De inval cirkelzaag machine werkt het beste samen met een geleider rail. Hieraan bevestigt u vervolgens de cirkelzaag. Het voordeel van een invalzaagmachine is dat deze ook kan invallen in het midden van een stuk hout of ander materiaal. U hoeft dus niet aan de kant te beginnen zoals bij een afkortzaag of hand cirkelzaag machine wel het geval is.

¬ Pendelkapzaag machine (of: Pendelkap cirkelzaag machine)
Een pendelkapzaag machine is een veelzijdige oplossing. De machine is zeer geschikt voor het afkorten van (dikke) balken, planken en platen. Sommige van de pendelkapzagen zijn uit te breiden met een geleiderail.

Wij verkopen, naast de drie bovenstaande cirkelzagen, ook tafel cirkelzagen. Een zaagtafel is vaste machine op poten met een verticaal zaagblad. Indien u opzoek bent naar een machine voor zeer grote klussen dan is dit een goede keuze.

Bij Toolstation vindt u ook verstekzaag machines en afkortzaag machines. Deze machines zijn ook geschikt voor het afkorten van verschillende materialen. Naast het afkorten is het met de verstekzaag machine mogelijk om in een hoek, verstek en dubbelverstek te zagen.

Accessoires en toebehoren van een cirkelzaag
Bij een cirkelzaag horen een aantal accessoires die het zagen mogelijk maken of juiste gemakkelijker. Ten eerste dient u de juiste cirkelzaagbladenaan te schaffen. Kies voor een zaagblad die past bij uw machine. De as diameter van de machine dient dus hetzelfde te zijn als die van het zaagblad. Bij ieder zaagblad op Toolstation worden de eigenschappen aangegeven, deze eigenschappen bepalen ook het resultaat. Denk bijvoorbeeld aan het aantal zaagtanden.

Om het zagen met de cirkelzaag gemakkelijker en veiliger te maken, schaft u een geleiderail aan. Een geleiderail zorgt voor een rechte geleiding tijdens het afzagen van materiaal. In de meeste gevallen worden de verschillende elektrische zaagmachines geleverd met een geleiderail. Bij Toolstation is het ook mogelijk om een geleiderail later los aan te schaffen.

Cirkelzaag kopen bij Toolstation
Heeft u een geschikte cirkelzaag gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online bij Toolstation. De cirkelzaag wordt vervolgens gratis bij u thuis of op een andere gewenste bestelling bezorgd. Wilt u liever wat meer informatie over de verschillende cirkelzaagmachines? Bezoek dan een van onze vestigingen in Nederland.

Heeft u uw keuze online al gemaakt, maar heeft u de machine direct nodig? Check dan eenvoudig online de voorraad voor de dichtstbijzijnde vestiging. Is het product op voorraad? Kies dan voor ons 'Click & Collect'. U bestelt het product online en kunt deze na 10 minuten ophalen in de vestiging.