Cirkelzaagmachines

Op zoek naar een geschikte handcirkelzaag voor jouw opdracht of klusproject? Dan ben je bij Toolstation aan het juiste adres. Een handcirkelzaag is een compacte zaagmachine waarmee je rechte sneden maakt. Deze zaagmachine leent zich voor het maken van zaagsneden, maar ook voor het schulpen van hout of het afkorten van een balk. Met dit gereedschap zijn al jouw klussen straks een fluitje van een cent. Wij hebben verschillende cirkelzagen in het assortiment. Denk aan Bosch, DeWALT, Einhell, Festool, Makita, Metabo en Milwaukee. Toolstation helpt je graag op weg met het vinden van de juiste handcirkelzaag.

Ontdek alle soorten cirkelzagen voor verschillende toepassingen


Toolstation heeft verschillende soorten cirkelzagen én handcirkelzagen in het assortiment. Denk hierbij aan apparatuur op accu of netstroom, verschillende zaagdieptes én uiteenlopende zaagblad-diameters. Een cirkelzaag met accu geeft je veel bewegingsvrijheid; hiermee hoef je straks niet na te denken over het opladen van jouw gereedschap als je op de werkvloer staat.

Ben je voor je volgende klus op zoek naar een cirkelzaag met of zonder geleiderail?


Een ander kenmerk van de machines uit ons assortiment is de geleiderail. Een geleiderail helpt bij het maken van rechte sneden en maakt het zagen van verschillende materialen en oppervlakten nóg gemakkelijker. De meeste cirkelzagen hebben standaard een korte zaaggeleiding. Dit is handig voor het maken van kleine rechte zaagsneden. Maar voor het maken van lange rechte sneden komt een geleiderail goed van pas. Een aantal van onze cirkelzaagmachines komt met zo’n geleiderail. Deze rail bevestig je gemakkelijk op het materiaal dat jij wilt bewerken. Vervolgens plaats je de zaagmachine er los op.

Cirkelzaag kopen bij Toolstation


Gevonden waar je naar zocht? Dan zorgen wij ervoor dat jij je nieuwe aankoop snel in huis hebt. Bestel jouw nieuwe cirkelzaag eenvoudig online op onze website en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op het juiste adres aankomt. Als professional heb je soms op de dag zelf al een nieuwe machine nodig en is er eigenlijk geen tijd om te wachten op jouw bestelling. Maak dan gebruik van onze Click & Collect service. Je bestelt jouw product online en haalt dit vervolgens na tien minuten op in één van onze vestigingen. Dat is onze service, we zijn er voor jou!
Sorteren