Combihamers

Combihamers zijn zware machines die geschikt zijn voor elke grote sloopklus. Wil je een muur uitbreken of neerhalen, of tegels verwijderen? De combihamers van Bosch, Makita en DeWalt zijn perfect voor professioneel sloopwerk.

Ontdek de beste combihamer voor jouw klusMet een combihamer kan je de meest uiteenlopende klussen aan, van het boren in de hardere steensoorten tot aan het verwijderen van tegels in je badkamer met een platte beitel. Een combihamer kan je dus goed gebruiken voor breken, maar houd er rekening mee dat de meeste combihamers dit niet voor een langere tijd aan kunnen. Het grootste verschil met een echte breekhamer is dat een combihamer meer bewegende onderdelen heeft, wat het gevoeliger maakt voor trillingen en zwaar werk, waardoor hij minder lang mee gaat bij breekwerk.

Een combihamer is dus heel veelzijdig te gebruiken, maar kijk goed voor welke klussen je deze machine wil gebruiken, aangezien de ene machine krachtiger is dan de ander. De slagkracht wordt aangegeven in Joule. Hoe hoger dit is, hoe meer kracht de combihamer heeft.

Accessoires en eigenschappenEr zijn combihamers met een snoer en die op accu werken. Als je in een grote ruimte werkt en veel bewegingsvrijheid wilt, kan je het beste voor een combihamer met accu gaan. Deze zijn echter wel meestal duurder dan die met een snoer.
Daarnaast is het bij boorwerk belangrijk om te kijken hoe diep je gaat boren. Niet elke combihamer kan even diep boren. De maximum capaciteit is voor elke machine en elk materiaal anders.

Combihamers bestellen bij ToolstationHeb je de combihamer gevonden die je zocht? Bestel hem dan eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk bij je thuis aankomt. Wil je niet lang wachten op je nieuwe gereedschap? Bestel je artikel online en haal het op in een vestiging bij jou in de buurt. Met de Click & Collect service kun je snel weer verder met je project.
Sorteren
Bosch Bosch Bosch GBH 2-28 F combihamer 850W SDS Plus 67660 van Toolstation
-20
( 58 )
Sparky Sparky Sparky BP 330CE combihamer machine SDS-plus 27638 van Toolstation
-65
( 2 )