Excentrische / roterende schuurmachines

Ben je op zoek naar een excentrische of roterende schuurmachine? Toolstation heeft verschillende professionele schuurmachines in het assortiment.  Een roterende schuurmachine maakt een schurende beweging in rondes.  Een excentrische schuurmachine maakt naast deze roterende bewegingen ook elliptische bewegingen. Hierdoor krijg je een dubbele schuurwerking, waardoor je sneller oppervlaktes schuurt. Vervolgens heb je bij excentrische schuurmachines geen last van cirkelvormige markeringen in het hout.

Excentrische en roterende schuurmachines kopen bij Toolstation

Een roterende schuurmachine is een zeer goede optie als je oppervlaktes heel fijn wilt schuren. Het werkt veel sneller dan te werk gaan met enkel een schuurpapier. Een roterende schuurmachine kopen is handig door het compacte formaat. Roterende schuurmachines zijn daardoor erg handig om randen en hoekjes te schuren.  Als je grotere oppervlaktes wilt gaan schuren, is een excentrische schuurmachine met accu een betere keuze. Met deze schuurmachine ga je makkelijker over grotere oppervlaktes heen.

De voordelen van een excentrische schuurmachine

Ben jij van plan om een excentrische schuurmachine te kopen? Dan maak je een goede keuze. Een excentrische schuurmachine is een veelgebruikte schuurmachine voor grote oppervlaktes. Door het snel roterende blad met extra bewegingen krijg je geen rondes in het hout. Hierdoor ben je vrijwel direct verzekerd van een mooi schuurresultaat.  Verder gaat het schuren ook een stuk sneller dan wanneer je andere opties overweegt. De excentrische schuurmachines bij Toolstation bestaan uit verschillende vermogens en toerentallen. Daarnaast kun je de snelheid in veel gevallen ook aanpassen. De schuurmachine heeft verschillende standen en schuurbladen voor een perfect resultaat.

DeWALT excentrische schuurmachines en andere merken bij Toolstation

Heb jij een DeWALT, Makita of een Festool excentrische schuurmachine gevonden die je wilt bestellen? Dan is dit eenvoudig geregeld in onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat de schuurmachine bij je thuis geleverd wordt.  Als je niet op de bezorging kunt wachten, maak je gebruik van onze Click & Collect service. Je haalt de bestelling dan al na 10 minuten op in een van onze vestigingen. Handig, want zo kun je direct verder met je klus zonder op de postbode te moeten wachten.