Klopboormachines

Gaten boren in stevig materiaal, zoals beton, steen en metselwerk? Dan heb je een krachtige klopboormachine nodig. Bij Toolstation verkopen we verschillende klopboormachines van uiteenlopende professionele merken, zoals Bosch, Einhell, Makita, en Milwaukee. Er zijn klopboormachines te koop met of zonder accu en het vermogen van de machines kan verschillen. Bij sommige machines zitten er boortjes in diverse maten bij inbegrepen, maar deze zijn ook los te koop bij Toolstation. Het klopmechanisme van de machine kan meestal uitgezet worden, zodat je ook kan boren in minder stevige materialen, zoals metaal of hout. Met het juiste opzetstuk is de machine ook te gebruiken voor het mixen van verf of lijm.

Accuklopboormachine van ToolstationEen aantal klopboormachines op deze pagina werkt door middel van een accu. Een groot voordeel van een accuklopboormachine is dat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het uitvoeren van je klus. Je bent bovendien niet gebonden aan een elektriciteitspunt in de buurt. Je moet er bij machines die werken op een accu wel altijd voor zorgen dat je een opgeladen accu bij de hand hebt. Het kan daarnaast handig zijn om een extra accu voor op de klopboormachine aan te schaffen.

Ontdek de beste klopboormachine voor jouw klusWil je weten welke klopboormachine het beste is voor jouw klus? Dan hangt de keuze die je maakt af van wat je precies van plan bent. Een accu klopboormachine is echt een uitkomst als je op plekken werkt waar geen elektra voorhanden is. Vaak zijn klopboormachines met snoer ook wat krachtiger dan een accu klopboormachine. Voor regelmatig gebruik en het boren van grote gaten kun je beter een klopboormachine met een hoger wattage kiezen.

Klopboormachines van verschillende merken koop je bij ToolstationEen klopboormachine is een veelzijdig hulpmiddel voor verschillende soorten klussen. Ook een goede klopboormachine aanschaffen? Maak dan een keuze uit de verschillende soorten klopboormachines op deze pagina. We laten je nieuwe klopboormachine morgen al bij je thuisbezorgen. Liever zo snel mogelijk dit krachtige apparaat in huis? Bestel dan nu direct en geef aan dat je het apparaat wilt ophalen bij een vestiging bij jou in de buurt. Over 10 minuten ligt je nieuwe klopboormachine dan al voor je klaar.
Sorteren