Landmeters

Landmeters zijn er in verschillende vormen, zoals meetwielen en traditionele landmeetlinten. Meetwielen zijn ideaal voor het meten van lange afstanden over ruwe terreinen, terwijl landmeetlinten geschikt zijn voor meer gedetailleerde metingen op kleinere oppervlakten. Kijk welke klus je gaat doen en bepaal welke landmeter het beste bij jou past. Op zoek naar een meter voor langere afstanden? Bekijk dan onze afstandsmeters.

Schaalverdeling en nauwkeurigheid


De nauwkeurigheid van een landmeter is altijd belangrijk. Zorg ervoor dat het apparaat een duidelijke en nauwkeurige schaalverdeling heeft in de eenheden die je gebruikt, zoals meters of inches.

Maak je werk gemakkelijker


Sommige landmeters bieden speciale functies die je klus makkelijker kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan in hoogte verstelbare meetwielen, die aan te passen zijn aan verschillende gebruikers of terreinen, of modellen die vocht- en roestbestendig zijn.

Bestel nu eenvoudig en snel je landmeters bij Toolstation


Toolstation wil jou graag verder helpen met je klus. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 gereedschappen en materialen die direct beschikbaar zijn. Dankzij onze Click & Collect service kun je je landmeters al na 10 minuten ophalen in een van onze 100+ winkels! Winkelen wordt bij ons nog leuker met onze PRO-kaart en de Toolstation app! Spaar nu voor kortingen en krijg nog veel meer service zoals je van ons gewend bent.
Sorteren
Landmeter fiber/ABS 30m - 28135 - van Toolstation
( 11 )
Meetwiel  - 32943 - van Toolstation
( 9 )
Stanley Stanley Stanley FatMax® landmeter 30m 9.5mm 28828 van Toolstation
-10%
( 1 )
Landmeter fiber/ABS 50m - 45044 - van Toolstation
( 11 )