Tangensets

Een tangenset is een basisgereedschap dat in geen enkele gereedschapskist mag ontbreken, vooral niet bij professionele klussers en ZZP'ers die dagelijks met diverse klussen te maken hebben. Bij Toolstation hebben we een uitgebreid assortiment aan tangensets, inclusief de veelzijdige griptang. Of je nu werkt aan een elektrische installatie, sanitair fixeert of algemene reparaties uitvoert, een betrouwbare set tangen komt altijd wel van pas tijdens een klus.

Waar moet je op letten?


Bij het kiezen van de juiste tangenset zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke taken waarvoor je de tangen wilt gebruiken. Zo zijn griptangen ideaal voor het vastgrijpen en vasthouden van objecten, terwijl VDE tangen specifiek ontworpen zijn voor elektrisch werk. Waterpomptangen zijn weer handig voor loodgieterswerkzaamheden. Daarnaast is de kwaliteit van het merk, zoals Stanley, Milwaukee of Wiha, van groot belang voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het gereedschap.

Verschillende soorten voor elke taak


Ons assortiment omvat niet alleen griptangen, maar ook een verscheidenheid aan andere soorten tangen zoals VDE tangen voor veilig elektrisch werk en waterpomptangen voor pijpwerk. De keuze voor een bepaald soort tang hangt af van de klussen die je uitvoert. Hoe meer tangen je hebt, hoe sneller en beter je je klus kunt uitvoeren.

Bestel nu eenvoudig en snel je tangensets bij Toolstation


Heb je de juiste set gevonden? Deze bestel je eenvoudig in onze webshop. Heb je je bestelling dezelfde dag nog nodig? Maak in dat geval gebruik van onze handige Click & Collect-service. Kies je artikel in de webshop, bestel deze direct online en wij hebben je product na 10 minuten klaarliggen in een van onze vestigingen.
Sorteren
Stanley Stanley Stanley Fatmax mini tangenset 3-delig 22832 van Toolstation
( 3 )
Stanley Stanley Stanley Fatmax mini tangenset 6-delig 12667 van Toolstation
( 7 )